Kedim Giysilerimi Emiyor

PinguPanda
PinguPanda

2114 Puan

Okuldan geldiğimde üzerimden inmiyor ve üzerimdeki gömleği buzu emiyor. Çok rahatsız edici değil ama bazen işlerim oluyor ve inmiyor inse de hemen gelip devam ediyor. :D Böyle bir şey başınıza geldi mi? Neler yaptınız?


Aslında hoşuma da gidiyor çok tuhaf bir ilişkimiz oldu. Ya omzuma oturuyor ya da kucağımda :D Annesi sanıyor galiba beni. :D

10 CEVAP

aybike
aybike

2618

Yavru kedimi?ic gudusel olarak yapiyor sanirim annesini yeterince emmemisse eger.benimkini sokakta bulduk biz cok kucuktu yeni yeni yuruyordu.battamiyeyi emiyorfu tuylu ya sanirim annesi saniyotdu.ara ara hala yapiyor :)

Sapsik
Sapsik

637

Bende de var bitane..iki doğum yapmasına rağmen buket battaniye her gördüğünde bir dayanamıyor bir başlıyor emmeye dakikalarca uyuyan kadar..çok seviyorum onları...Bırakın emsinler çok rahatliyorlar :)

PinguPanda
PinguPanda

2114

Yok o böyle emerken girildaması falan çok hoşuma gidiyor da onun iyiliği için başka bir şey yapmam gerkiyorsa diye sorayım dedim. Benim kedim de sahiplenmeden önce çok kalabalık bir evde az ilgi görmüş ve hatta çok yarası vardı ağzı çenesi patileri kanı kuruduğu için iz olarak kalmış mutluluğu huzuru benim yanımda gördü ve o sebeple de çok çabuk mutlu olabilen bir kedi :)

Yumak96
Yumak96

3143

Bende sokaktan buldum bitane 2.5 aylık oda beni emiyor normal Şevkat ihtiyaçları çok yüksek bu dönemde bırakın emsin hayat böyle güzel(erkeğim)

Bora
Bora

604

O seni annesi sanıyor benim eski kedim kaçtı habire emip duruyor eğer bunu durdurmak istiyorsan sadece o emdiğinde onun emesini engelleyecek bir engel koymak

defne
defne

2365

Normal bişe eğer yavruysa annesinin memesi gibi sanar ama çok yaptırma öyle okumuştum bende bi ara yavru kedi besledimde sıkıntı etme günde birkaç defa izin ver

PinguPanda
PinguPanda

2114

Kedim 4,5aylık :D Biz böyle devam edelim. Sadece üzerimdeki giysileri emiyor :D çamaşırlıktakilere dolaptakilere hiç bakmıyor :)

Akitamaya
Akitamaya

1147

Kediniz yavru ise diş çıkarıyordur. Benim köpeğim de diş çıkarıyor. O yüzden ısıryor benim köpeğim.:-D

BENU
BENU

116602

ya uzerıne sevdıgı bır seyın kokusu sındı yada bundan hoslanıyor

selinjsj
selinjsj

272

Yavru kediyse içgudusel annesini emdiğinu saniyordur

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1812 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR