Lösemi Aşısı

HuriyeAysu
HuriyeAysu

5276 Puan

benim kedime test yapılmadan direkt lösemi aşısı yaptılar araştırdığım kadarıyla 2. dozuda varmış çok şükür kedime bişey olmadı ikinci dozunu yaptırmamayı düşünüyorum bi sıkıntı olur mu yoksa 1. doz yapıldı diye ikinci dozuda yaptırmam gerekir mi lütfen yardımcı olun internette yazanlara inanmayın duyolar ama burdaki insanlarda tecrübelerini yazıyor sonuçta fıv aşısıda yaptırmamayı düşünüyorum zaten evden çıkmıyor ve evde başka bir kedi yok anlam veremiyorum neye inanacağımı şaşırdım herkes farklı bişey söylüyor ve karar veremiyorum sağlıklı olan ne?

4 CEVAP

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

yavru kedilerde doz ikiye bölünüyor sonra senede bir tek seferde yaptırıyorsunuz bu karma için de lösemi için de bu şekilde. ben kedimi yetişkinken sahiplendim lösemi yaptırmadım size kalmış. yaptırıp sıkıntı yaşamayan da var yaşayan da. artık ne yapacağını şaşırıyor herkes de. mesela kuduzla veya karmayla iç dışı aynı gün yaptırmayın da diyorlar bizim geçen seneki veteriner kuduzla iç dışı aynı gün yaptı, bu sene de karmayla iç dışı aynı gün yaptı veteriner, birşey olmadı çok şükür.

izmir_pet
izmir_pet

127274

Losemi asisi yapilabilir de yapilmayabilir de size kalmis ama siz yaptirmayi tercih etmissiniz. Eger yaptirmayi tercih ettiyseniz 2. dozu yapilmadan yarari olmadgini saniyorum ben. Benim bilgim bu yonde

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

herhalde ilk dozda da sorun olsa ortaya çıkardı. ikinciyi zamanı geçmeden yaptırsanız iyi olur aslında bir an önce gidin bari tekrar iki doz yapmasınlar sonra.

HuriyeAysu
HuriyeAysu

5276


  1. dozun günüde geçti zaten sanırım yaptırayım bari başka veterinerlede konuştum yaptırın dedi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 356 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR