1Hafta Önce Kedime İç Parazit Hapı Yaptım Ve İshali Geçmedi

Kedime yaklaşık 1 hafta önce iç parazit hapı yaptırdım ve ishali geçmedi halsiz üstünde kötü bir koku var ve yıkadığımız halde geçmiyor hapı verdiğimiz günden beri ishal halsizlik ve zar zor yemek yediriyoruz ne yapabilirim çok acil!!!

4 CEVAP

bskkrky
bskkrky

2762

Yıkaman doğru değil. Bizimde böyle olmuştu. İshal 2 3 gün devam etti sonra antibiyotik tedavi uyguladılar. Ve bana çok koku geliyordu evdekilere koklatıyordum hayır diyorlardı. Koku duyunuz hassas olabilir. Ama iştah kaybı ve halsizlik pek iyi değil veterinere gitmenizi tavsiye ederim

Terranova
Terranova

2391

1 hafta süren ishal durumunda artık dehidratasyon yani sıvı kaybı başlar ve bu pek hoş olmaz. Belki de sıvı kaybından dolayı halsiz ve bitkin. Bu sebepten, acilinden veterinere götürmeniz iyi olur.

eylemcaliskan
eylemcaliskan

12219

İshal parazit kaynaklı olmayabilir. Çok daha ciddi problemler ishale sebep oluyor olabilir. 1 haftadır böyle ise acilen veterinere götürmelisiniz.

astrokedii
astrokedii

6340

empaati yapmalisin, 2 gun ishal oldugunu dusun elin ayagin tutmaz insan olarak. acil veterinere gitmelisin bu yuzden. forumlarda ne dense bos

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 388 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80630 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR