Kedi Kili Yuttugumu Nasil Anlarim?

Seak
Seak

1033 Puan

Otururken boğazıma birsey geldi ,yuttum . ama takili kaldi gitmiyor . boğazıma yapıştı adeta. Acaba besledigim kedimi n kılını mi yuttum? Yutunca öyle mi oluyor

15 CEVAP

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Oyle sanmış olabilirsiniz kedi tuyu yutmusluugum bence vardir cunku kedilerle ve köpeğimle cok hasir nesirim kopegimi operim bile sakincalidir tabi kimse bilerek zaten yapmaz ama dikkat etmeye çalışın..

doren07
doren07

2651

Kedi kılı yutmakla normal bir tüy yutmaktan bir farkı yoktur. önemli nokta eğer kedi parazit taşımıyorsa bir zararı dokunmaz her parazitinde insana etkisi olmaz.

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Bende de oluyor ozellikle kedileri sevdikten sonra tuyler ucusunca bazen hatta yakaliyorum agzimdan aliyorum yutmadan dikkat etmek tabiki iyi olur insan sac kili kirpik bile ben de tiksindirici etki birakiyor ama onlardan tiksinmiyorum öyle sevmekten herhalde :')

ayse1310
ayse1310

116459

Ben kedimle uyuyorum "tüy yutmuş muyumdur, yutarsam ne olur" kafasına hiç girmedim çünkü zamanla evin her yeri tüy olcak ve illa ki yutulcak havada bile uçuşuyorlar. Tabi ki temizliğini hergün yapıyorum ama sürekli bu şekilde yutar mıyım yutmuş muyumdur diye tedirginlik yaşanacaksa evde kedi bakmamak en doğru. Kedinin iç parazitlerini ve temizliğini güzelce düzenli aralıklarla yap geç gerisini düşünme.

onurhhn
onurhhn

4050

Arada bende hissediyorum bunu yutkunsamda boğazımda kalıyor sanki gitmiyor. Sonrasında birşeyler yersem yada su içersem geçiyor. Tüylerden olabilir çok ince olduğu için. Başka yaşayan var mı?

Seak
Seak

1033

1.5 senedir birlikte uyuyorum o kafaya girsem beslemezdim :) ilk defa basima geldiği için acaba ondan midir diye sordum

Khajiit
Khajiit

1864

Kedi tüyünün o şekilde hissettireceğini sanmıyorum. Sinek olabilir

doren07
doren07

2651

Her gün beraber uyuyoruz o yüzden yaşıyorum bazen :)

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Yok bence tereddüt edilse de beslensin yani sanki icimize cektigimiz hava cok mu temiz kedi kiliymis tuyuymus yutalim gitsin :') saka tabi dikkat edelim ama ccok da dert etmeyelim bazen bana da oluyor yutma hissi

ayse1310
ayse1310

116459

Yok sizin için demedim zaten genel olarak söyledim birçok kişi bu konuyu merak edip araştıracağı için kedili evin gerçeklerini bilsinler istedim :)

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

umarım kedi kılıdır kediniz aşılıysa, sinek minek olmasın da. su için artık :)

Oscarrt
Oscarrt

76

Kedi tüyü yutmuş ola bilirm zararlımı zararlıysa çokk mu zararlı öle bilirmiyim

Ahmetemind
Ahmetemind

13756

Balık yediğimiz zaman aslında plastik poşet yiyoruz. Tavuk yediğimiz zaman tavuğun hızlı büyümesi için zorla yedirilmiş hormonları yiyoruz. Nefes aldığımız zaman oksijen dışında bizim için ne kadar zararlı şey varsa içimize çekmiş oluyoruz.
İnanın bana, bir kedi kılından hiçbir zarar gelmez. Hayatımız zaten kaymış.

789
789

113456

Ben 6 yaşından 21 yaşıma kadar kedilerle büyüdüm hemde aşı falan yok ozamanlar ben tüylerini de yuttum bardagima su doldurur yarısını kedime yarisini kendim içerdim ne yersem önce kediye sonra ağzıma atardım belki 30 kedi besledik aklımdaki tek şey anne ben kedi doğurmak istiyorumdu

tyguler
tyguler

124312

@Oscarrt kedinin iç dış parazit aşıları yapıldıysa bir sıkıntı olmaz illaki kedi besleyen herkes yutuyor evimizde odamızda aynı yerde yaşıyoruz kesiyle o bizim saçımızı biz onun tüyünü yutuyoruz eğer içdış parazit aşıları yapılıysa yani karnedeki veterineriniz kullandığı aşıya göre her 2 veya 3 ayda 1 yapılan aşıyı düzenli yaptırıtorsanız bir sıkıntı olmaz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 26669 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR