Hamile Kedimin Yarası

Recai44
Recai44

10816 Puan

Hamile kedim yarasını yaladığı için merhem süremiyoruz. Kantaron yağını denemeyi düşünüyorum. Acaba kedinin yarasını yalamasina yol açar mi . Bide kokusu falan varsa kediyi rahatsız ettiği için daha fazla yalar . Kedimin doğumuna da çok az kaldı bu gece bile doğurabilir. Kantaron yağını tavsiye eder misiniz .


4 CEVAP

Bgisan
Bgisan

1795

Kantaronun buruk bi tadı var. Ama yine de yalayabilir ama yalarsa da bi zararı olmaz yutması açısından bebeklere bile kullanılıyor. Yavrum çok da derin gibi duruyor. Hamile diye bişey yapamadı hekim galiba?

Khajiit
Khajiit

1864

Elizabeth yakalık kullanabilirsiniz aslında ancak yavrular doğduktan sonra onun için çok zor olur

Recai44
Recai44

10816

Yarasi evde kimse yokken oldu . Nasıl yapmış bilmiyoruz . Veteriner kedi hamile olduğu için anestezi yapamayacağını söyledi. Bizim de elimiz kolumuz bağlı veterinerin verdigi merhem süremiyoruz sürünce de yalıyor. Yakalık takmak istiyoruz dogum yapacak diye takamıyoruz . En son kantaron yağı ni denemeyi düşündüm.

Recai44
Recai44

10816

Bizde üzülüyoruz . İnanın ne yapacağımızı da bilmiyoruz . Veteriner doğumdan 3 5 gün sonra ameliyat edelim dedi . Öyle olursa yavrulara nasıl bakacağız onu da bilmiyoruz . Kedim su ana kadar 19 tane yavru doğurdu. Hepsine baktık. Zaten işin zor kısmını kedi yapıyor. Şimdi kedi ameliyat olduktan sonra bakmak istemezse veya sütü falan olmazsa ne yapacağımızı hiç bilmiyoruz . Bu yüzden görüşleriniz bizim için çok değerli.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2436 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81763 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR