Köpek Masrafı

meneksemm40
meneksemm40

1357 Puan

Köpek sahiplenmek istiyorum. Ama masrafları nedir aşıkları nelerdir. Aylık ortalama masraf ne tutar bilmiyorum. Ayrıca ilk etapta neler almalıyım. Bilenler yardımcı olabilir mi¿¿

4 CEVAP

ayse1310
ayse1310

116459

Aşıları kedilerden daha fazla ve bence bakımı kediden daha zor diyebilirim ama masrafı aylık ne kadardır net rakam veremicem çünkü hiç bakmadım :) Bunlara ek olarak belli aralıklarla yıkanması lazım ve günde birkaç saat dışarıda dolaştırılıp ilgilenilmesi gereken bir hayvan köpek. Bir de tuvalet konusu kediler gibi değil :)
Masrafı için de köpek besleyenler cinsine göre değişir diyorlar. Sizin sahipleneceginiz köpeğin cinsi nedir?

onurhhn
onurhhn

4050

Köpekler ve kediler ilgi ve bakım isteyen canlılar ama her şeyden önce sahiplendiğiniz hayvanın sizinle bir ömür geçireceğini unutmayın lütfen, mesela çok yorgun olduğunuz bir gün eve gelip onu gezdirmek zorunda kalabilirsiniz yada uzun süreli bir yere gidemezsiniz, ekstra masraflar çıkabilir. Herşeyi göze alıp sizin yaşantınıza uygun bir köpeği sahiplenmelisiniz.

meneksemm40
meneksemm40

1357

Golden almayı düşünüyorum

scaluk
scaluk

406

merhabalar yavru bi maltese oglum var aşılarımız yeni bitti ama aşı zamanı ortalama aylık 280 tl aşı masrafı ( her aşının fiyatı farklı) ve diğer masrafları 200 tl (göz bakım solusyonu,kulak solusyonu, tüy bakım spreyi,sampuan, pedi) civarında oluyordu. ek olarak oyuncakları ve ödül mamaları da var tabi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 914 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR