Öncelikle 8 aylık bir kedim var ve ona uygun mama arıyoruz cinsiyeti erkek cinsi ise tekir ve 4 kilo. Daha önce royal canin kullandık, şuan reflex kullanıyoruz. Reflexi pek sevmedi , ama royali çok seviyordu.Bütçemize uygun olmadığı için onu bıraktık çünkü aşırı fazla yiyiyor ve 1 kg mama en fazla 2 hafta dayanıyor , arkadaşlarımın kedileri 3-4 haftada bitiriyormuş. Hem orta derece fiyatı olan hem de çok sevilen bir mama önerileriniz var mı? bir de ağzını kokutmayacak??
RC,Proplan, hill sadece adı olan kötü be pahalı mamalardır ayrıca 1 kilo mamanın zaten 2 hafta yete( kilosuna göre değişir bu süre ama ayda yaklaşık 2 kilo mama yiyorlar) RC ye büeniz yetmiyorsa Profine,matisse,sanabelle,brit care mamalarının 10 kiloluk paketlerini alıp ucuza getirebilirsiniz. Yazdıklarımın hepsi RC den daha ucuza geliyor sanırım ve çok daha kaliteliler.
Çok iyi midir bilemiyorum ama bende oğluma royal canin kullanıyordum, pancar küspesi olduğu için değiştirmek istedim ve vet proplan önerdi.1 haftadır proplan kullanıyorum,royale göre daha ucuz ve koku yapmadı.
pancar küspesi zararlı mı ?
Profine kullanıyor benim kedim.Tuyde dökme yapmadı kakası da ağır kokmuyo ağız kokusu hiic olmadı Kilosu normal tüyleri parlak :) gayet memnunum etkilerinden
Brit care.
Ucuzdan pahalıya sıraladım kalite de ona
göre tabi. Bütçenize göre seçin. Orijen, acana, nd, profine, brit care, matisse
bir de kedim kısır değil
Mamalarda istenmeyen bir şey.Ek şeker sonuçta.İleriye yönelik şeker hastalığı oluşturma riski var, bu yüzden kullanmak istemedim
ah , teşekkür ederim. Öğrendiğim iyi oldu
cevaplarınız için teşekkürler
Sanabelle
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor