Kedime Taşıma Çantası Mı Kafesi Mi?

dorukhanalev
dorukhanalev

1382 Puan

Arkadaşlar şu 20 30 liralık plastik kafesin tırnakları kırıldı güzel bir taşıma çantası ya da kafesi alayım dedim. Önce kafes buldum imac cabrio ama sonra çanta mi alsam dedim ne düşünüyorsunuz? Tecrübeleriniz neler?

10 CEVAP

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

Çanta derken astronot tarzı değil taşıma kafesi gibi olan çantalardan bahsediyorum. Bizimki büzüşmüyor hareket halinde sürekli miyav sabit durunca oturur izler etrafı.

Spikespage
Spikespage

625

Zamanla hem kafes, hem çantası oluyor. Omza tek taraftan asılan kol çantalarından hiç memnun değilim, hem kediye hem de size eziyet oluyor. Ancak sırta asılan kalıplı çantalar çok iyi. Sert kalıp gibi olduğu için kedin içinde ezilmez. Hem bisikletle giderken de sırtta rahatça taşınıyor. Kafes ise her zaman lazım oluyor, onun yeri ayrı.

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

İkisininde yeri ve kullanım alanı ayrı bence imkanınız varsa ikisinide alın. Ya da size uygun hangisiyse ona öncelik tanıyıp diğerini sonra alın. Kafes daha önemli sanırım sürekli ve her yere sırtta taşıyamazsınız

ayse1310
ayse1310

116459

Şeffaf olanlar daha iyi bence ama kedinin huyuna göre değişir mesela benimki etrafı izlemek istiyor illa plastik olanları hiç sevmiyor dışarıda pek görünmediğinden ama mecbur bunu kullanıyoruz işkence gibi gelse de elimden gelen bu olduğu için.

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

kediniz nasıl rahat edecekse. açıkçası ben o astronot çantalarda falan rahat edeceklerini düşünmüyorum. bunun dışında kendiniz seçin, mesela benim kedim korkaktır plastik ucuz kafeslerden aldım dışarı çıkınca genelde kapalı tarafına kafasını gömer hiç bakınmaz korktuğu için büzüşür. ben öyle şeffaf kafes alamam mesela.

ayse1310
ayse1310

116459

Dışarısı pek görünmediğinden*

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

İmac cabrio alacak gibiyim o zaman. Üst kapağını açıp çıkarmak ya da aşıyı kafesinde yapmak daha iyi olur gibi. Çantalar hem biraz daha pahalı

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

Örnek olacak olursa
https://www.*******.com.tr/tasima-cantasi
https://www.*******.com.tr/trixie-kedi-ve-kopek-tasima-cantasi-27-x-27-x-48-cm-trx-28964


ya da


https://www.*********.com/imac-linus-cabrio-kedi-ve-kopek-tasima-cantasi-mavi-50x32x345-cm

ggore
ggore

676

Benim kızım girerken çok fazla huysuzluk yapıyor. Benim diyen sokamaz kutuya o derece. Bir de güçlü eşek baya zorluk çıkarıyor sağolsun. Bu bahsettiğiniz uyhun fiyatlı dişli kutulardan vardı bizde de fakat hem kutunun tek bir kapısı olduğu ve o kapının da yandan açılması hem de kızımın kutuyu iyi tanıması sebepleriyle artık asla sokamaz olmuştum. Geçtiğimiz günlerde bir ikinci el sitesinden üstten açılan bir çanta aldım. Bildiğimi dikdörtgen spor çantaları gibi ama tabi dört yanı da file şeklinde delikli, üstten çift fermuarla açılıyor. Tek denemede soktum içine çok şükür. Diyeceğim o ki eğer sokmada sıkıntı yaşıyorsanız kesinlikle üstten açılanları tercih etmelisiniz. Ben artık oldukça rahat ediyorum. Biraz süre geçsin, bu çanta eskidiğinde cam gibi şeffaf kenarlı ama yine üstten açılan kalıp çantalardan almayı planlıyorum.

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

@ggore Kafese girmede şuan bir sıkıntımız yok. evde de oyun olsun diye girer çıkar zaten o şekilde alıştırdım ben. Evde sık sık içine koydum aldım sıkıntı veterinerde kafesten çıkmama ile başlıyor benim diyen elini soksun tıslamalar saldırmalar ne ararsanız yapıyor veteriner en son götürdüğümde ben çıkaramadım öyle diyim size :) bu yüzden üstten açılanlar cazip geldi. ama çantalar mı kafesler mi o konuda kararsızım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1573 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80151 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR