Bursa Da İyi Hayvan Sever Veteriner Kliniği Önerisi Olan Var Mı???

Ysfkyc
Ysfkyc

611 Puan

Merhabalar Bursa da işini sadece para kazanmak için değil gerçekten severek yapan önerebileceğiniz veteriner arıyoruz yardım ederseniz çok seviniriz teşekkürler..

4 CEVAP

Zeus1616
Zeus1616

1052

Bizde yildirim otosansite Mevlüt Ali Dulger Beye gidiyoruz Cok ilgili Hijyenik Gercek bir hayvansever 4 bucuk aydir sadece ona götürdüm Hemde sorunlu bir yavruya sahibim Sindirim sistemi gelişmediği icin devamli ishal sorunumiz vardı Ben kesilmesi icin ısrarla ilac istememe ragmen , tahlil istememe ragmen Hic bir sey yapmadi Hazir firsati varken herseyi yapip parasini alabilirdi Biz oglumun korkudan gözünün icine bakarken O bizi rahatlatti Ben gittikce yavru iyi olucak merak etme deyip Bide ustune keyfi yerindeyse bosuna getirme dedi Adam isini keyfii ve severek yapiyor Simdi 5 aylik kaplan gibi oglum oldu sayesinde Baska bi vet goturseydim ilaclarla ignelerle mahvederlerdi

Gul36
Gul36

113362

Biz Bursa'da olduğumuz zaman Otosansit'teki Yıldırım Veteriner Kliniği'ne gidiyoruz. Doktor bey gayet ilgili ve işinde iyi biri. İsterseniz bir bakabilirsiniz.

Tugbabilginer
Tugbabilginer

5816

keske olsa da yardım edebilsek :(

Ysfkyc
Ysfkyc

611

Teşekkür ederim arkadaşlar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 957 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR