Kedi Doğumu

Gdeniz
Gdeniz

669 Puan

Merhaba. Schotish fold cinsi kedim sabah 5 de ilk doğumunu gerçekleştirdi,ancak yavru ölü olarak,ters şekilde doğdu. Yaklaşık yarım saat kadar yavru, yarısı içeride yarısı dışarıda kaldı ve müdahalemizle ancak doğdu. İlk Doğumun üzerinden 18 saat geçmesine rağmen, diğer yavrular henüz gelmedi. Bazı Veteriner doğumun 48 saate kadar sürebildiğini, endişelenecek birşey olmadığını söylesede, Yarın sabah mutlaka götüreceğim. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

4 CEVAP

Cnsygt
Cnsygt

4873

Sokaklarda bir sürü yardıma muhtaç hayvan varken evcil hayvanlarınızı doğurtmayın! Bi bitmediniz.

Gdeniz
Gdeniz

669

Sorduğum soruyla alakalı cevap bekliyorum. Durumu ortaya alıp şahsi yorum katın demedim

gamzeuzunlar
gamzeuzunlar

3525

zamanı uzatmadan götürün derim ben size... bu duruma tanık oldum bebekler öldü anne kediyi zor kurtardılar ve aynı cins kediydi. ordudan samsuna sevk ettiler. geçmiş olsun.

zuhall
zuhall

10265

Bekletmeden goturmelisiniz. Ilk yavrunun zor dogmasi ve olu dogmasi normal bi dogum sureci olmadigini gosteriyor cunku. Bu arada 48 saati hic duymadim genelde 24 saat olarak soylenir. Bu da kedinin yavru aralarinda yorgun olmasi ve dinlenmesi gerektigi ve genelde fazla sayida doguran kediler icindir. Umarim diger yavrular icin gec olmamistir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 586 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR