Kedim Kızgınlıkta Ve Kusuyor

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174 Puan

Alakalı mı bilmiyorum ama kedim kızgınlık döneminde pek yemekte yemiyor 2gündür iştahı baya kapandı, yaş mamasını bile çok yemedi. Az önce de uykusundan uyandı ve su gibi sıvı bi şekilde kustu neden olabilir bu bilgisi olan var mı?

9 CEVAP

irem1
irem1

1363

Kızgınlık döneminde iştahsızlık normal. Geçene kadar çok az yiyip içerler. Ama kusması neden bilmiyorum bence önemli bir şey yoktur merak etmeyin :)

irem1
irem1

1363

Kediniz erkekse bunlar çok normal merak etmeyin :)

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

Kızgınlık döneminde iştah azalması diye birşey yok. Bizimkiler çatır çutur mama yiyordu. Kediniz idrar püskürtme yapıp sonra kendini yalıyorsa bundan dolayı kusuyor olabilir. Parazit olabilir. Kedinizin karnını kontrol edin eğer şişme varsa parazit vardır. Tüy yumağını atmak için kusuyorda olabilir. Tüy yumağını çıkarmak için önce sarı renkte sıvı kusarlar.

kedibabasi66
kedibabasi66

13837

İşeme değil o idrar püskürtme (işaretleme) :D
Erkek kedilere ben burdayım gelin beni bulun diyor :) Kapı altlarını bir bezle silin. Banyo kapısını açık bırakın oraya girip çıksın.

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174

Umarım normaldir ya anlamadım cidden bi de daha sonrasinda kapının kenarına işedi koku bıraktı sanırım

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174

Hayır kedim dişi, bende anlamadım işemesini o yüzden jsjahaha

irem1
irem1

1363

Bu işte bi terslik var :D

1kivircik
1kivircik

340

Merhaba bir sonuca varabildiniz mi benimde kedim kızgınlık döneminde köpük gibi beyaz sıvı kusuyor

Aleynaa_33
Aleynaa_33

126

Kedim dün sabah saat 9 da öldü böyle şeyleri okuyup da duyarsız kalmayın veterinere götürün bu salakliğı benn yaptım siz yapmayın sebebini ilk baş bende bundandır sandım eski kedimde de aynısi olduğu için ama değilmiş 1 gün sürmedi rahatsızlığı safra kesesimi patladı zehirli otmu yedi ne oldu bilmiyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap