Kedi Kumu Tavsiyeleri

dorukhanalev
dorukhanalev

1382 Puan

Arkadaşlar 3 çeşit kum kullandım. Akkum - Reflex aktif karbonlu * Akkum aktif karbonlu.


Reflex kuma geçişim catit jumbo tuvalet almam ile birlikte gerçekleşti. Ve Bu ikiliyi ilk kullandığımda ne koku vardı ne bişe çok şaşırmıştım ama tuvaletten mi yoksa kumdan mı olduğunu anlamadım tahminim ikisinden de dedim. Fakat tabi kum kirlendikçe bu koku performansı düştü. Birde orijen mamaya geçince kakası çok kokmaya başladı kedimizin belki de bundandır.


Benim bu 3 kumda da en büyük sıkıntım sert topaklanmaması. Temizlerken sürekli dağılıyor ve kuma dağılıyor uzun süreler uğraştırıyor. Yani tabi ki kokuyu hapsetmesi çok önemli ama şuan önceliğim olarak sert topaklanması oldu. Bu sebeple kum daha yavaş kirlenmiş olur hem de dağılma az olacağı için.


Not olarak arkadaşlar kuma ever clean - tigerino - cat's best - catsan kadar bütçe ayıramam. Orta düzey olarak kumlardan bu durumlara uygun olan en iyi kum hangisidir diye soruyorum.


Aklımda ise denemeyi düşündüğüm Lindocat aktif karbonlu - Vancat premium aktif karbonlu var. Tecrübelerinizi alabilir miyim sizlerin ?

6 CEVAP

kedipatisii
kedipatisii

13236

Proline pudra kokulu, quik kokulu kum öneririm. İkiside uygun fiyatlı.

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

Yazmayı unutmuşum tercihim kokusuz kum. Hem kedimin sağlığı için hem de ben sevmiyorum o kokuları tuvaletini yapınca bana göre hoş bir koku olmuyor.

kedipatisii
kedipatisii

13236

O zaman dedigim markalarin kokusuz olanlarina bakin

CatMia
CatMia

1961

Biz sanicat kullaniyoruz. Topaklanma konusunda arada dagilmalar oluyor ama tozutmuyor ve kokuyu hapsetmesi gercekten iyi

CatMia
CatMia

1961

Kokusuz yazmisiniz sanicat kokulu bir kum belki kokusuz olani vardr bi bakin istersenz

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

Sanicat olarak Bianca olabilir. Özellikle de sert topaklardan bahsetmişler anlatımında. Tabi denemek lazım listeme Sanicat Bianca'yı da ekledim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 415 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR