Kuru Mama Yememe Sorunu

Cinar
Cinar

2708 Puan

Şu an evde birlikte yaşadığımız 6 aylık tekir kedide kuru mama sorunu yaşıyoruz. Daha önceki hiç bir kedi ile bu sorunu yaşamamıştık ama bu çok inatçı çıktı.En az 6-7 farklı marka kuru mama ile deneme yaptık. Ev yemeği yiyor, yaş hazır mama yiyor ama kuru mama mümkün değil yedirtemedik. Ev yemeğine veya yaş mama ile konserve mama ile karıştırmayı denediğimizde tabakta ne varsa silip süpürüyor, tabağı en az iki üç defa yalayıp tertemiz ediyor ama kuru mamaları mutlaka tabağın bir kenarına küfreder gibi ayırıyor. Kuru mamayı su veya süt ile ıslatmayı da denedik, sonuç hep aynı.Aç bıraksak bile yemiyor. Kuru mama verme denemelerinden artık pes ettik ama yinede bu anlattıklarım dışında aklına bir fikir gelen varsa onu da denemek isterim.

6 CEVAP

Cinar
Cinar

2708

Sonuçta biz de devlet memuruyuz. Ne zamana kadar bunu iskender kebapla, adana kebapla besleyeceğiz. Artık önüne konulanı benim rızkım buymuş deyip yemesi lazım. Adam hamsiyi bile kendi istediği gibi pişirttiriyor bizim hanıma. Sanki biz onun evinde sığıntıymışız gibi oldu. yakında eve de almıyacak bizi. Fotosundan da belli değil mi???

patkam
patkam

115790

benim 2 kedim var.....bende aynı sorunum var....

umut61
umut61

2877

Arkadaşlar alice snoob kuru kedi mamasını denemenizi tavsiye ediyorum. Mama seçen her kediyi yediren bir aroması var. araştırabilirsiniz.

edaOsman
edaOsman

107

Bu yediğini söylediğiniz yemekleri kuru mamanin üzerine tadimlik birakip yemesini sağladınız mi... Ya da bu ödül mamalari var. Biz oyle yapiyoruz. 2 3 tane ödül mamasini kuru mamasinin üzerine koyuyoruz yiyor..

Bırakın aç kalsın. Siz öğünlerinde mamasını önüne koyun. 1 öğün yemez 2 öğün yemez ama elbet oes edecektir açlıktan yer. Çok inat ederse. Ertesi gün sevdiği yemeği koklatın et olursa daha iyi olur. Sonra çekin eti önüne mamasını koyun. Ne olursa olsun eti vermeyin. O açlığını hisseder kokuyu alınca yemeye başlar. Siz uer seferinde pes edip sevdiğini koyarsanız önüne o bunu bildiğinden hep direnir sonra gelsin kilolar sağlık sorunları vs

Yampirik
Yampirik

5735

Ev yemeği ve yaş mamanin tadını tattirdiginiz için doğal olarak kuru mama ona cazip gelmez ve yemez tabi. Bence yaş mamayi kesin kuru mamayi bi sure sonra yocek zaten yaş mamayida haftada bi verin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2903 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR