Yavru Kedi Maması

Elifozmen
Elifozmen

1255 Puan

Arkadaşlar bana bi yardımcı olur musunuz ben mama olarak royal canin de kullandım proplan da veterinere sordum ikisi de gayet iyi kullanabilirsiniz dedi ama yorumlara bakıyorum kötü yorumlar var kafam karıştı şu an proplan kullanıyorum gayet iyi aslında büyüdü tüyleri güzelleşti hiçbir sıkıntı yaşamadık önerebileceğiniz başka bir mama var mı nd fln aşırı yüksek geliyor fiyatları

14 CEVAP

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

merhaba, düşük bütçeyle kaliteli profine brit care veya matisse alabilirsiniz. her türlü royal caninla proplandan iyidir.

selveroglum
selveroglum

919

uzun yasamasini istiyorsan iyi bir mama verirsin orijen acana n&d. kullandigin mamalar kotu

kedipatisii
kedipatisii

13236

Matisse, profine ve sanabelleye bakın.

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

Bu mamalara iyi diyen ya menfaati içindir. Ya da bilgisi yetersizdir net. Brit care sanabelle kullanın denk fiyatlardalar. Ama bence biraz zorlayın nd kullanın. Proplan royal caninden aşırı pahalı sayılmazlar ı.

Kullandığınız mamalar iyi mamalar benim size önereceğim spectrum kitten 38 iyi fiyatları daha ucuz arıyorsanız reflex kitten deneyin

selveroglum
selveroglum

919

matisse almalisin o halde

irem1
irem1

1363

Acana nd orijen gibi mamalar en kalitelisi ama onlarda bile az da olsa kötü yorum oluyor bence mama değiştirmenize gerek yok çünkü proplan da gayet iyi bir mama derm ben.

Elifozmen
Elifozmen

1255

Tabiki uzun yaşamasını istiyorum yani ne alaka, nd vs gibi mamaların fiyatları en azından şu an için bütçeme yüksek daha uygun fiyatlı bi alternatif olur mu diye sordum zaten soruyu ki kullandığım mama da düşük fiyatlı bir mama değil zaten

Elifozmen
Elifozmen

1255

2 aydır beynimi yedi bu mama konusu ya bir türlü içim rahat etmedi teşekkür ederim önerileriniz için, veterinerler iyi diyor yorumlara bakıyorum kötü oğluma bakıyorum onda da sıkıntı yok neyse inşallah çözeceğim :)

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Rc hayvan deneyi yapan bir marka imiş ondan da eleştiri alıyor

Elifozmen
Elifozmen

1255

Ya evet veterinerler sattığı mamayı söylüyorlar zaten fln gibi yorumlar da okudum ancak ben zaten veterinerden satın almıyorum ve sorduklarım da arkadaş çevresinde vs sorduğum insanlar nd için de protein oranı yüksek olduğu için problem olabiliyormuş gibi yorumlar var her mama her kedi de aynı etkiyi yapmıyor anladığım kadarıyla

Recai44
Recai44

10816

Ben royal canın fit 32 kullanıyorum. Kedim doğurduğu zaman yavrularına da veriyorum . Şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadık. Hem tüyleri sağlıklı. Hemde midesi falan da iyi . Kumu falanda çok kokmuyor . Bazı mamalar çok koku yapıyor . 15 kg lik alırsanız uyguna gelir . Birde almadan son kullanma tarihine mutlaka bakın.

aliberken
aliberken

1148

Orijen,acana,nd,proplan,royal canin,reflex,sanabelle... hangi marka olursa olsun aynı mamayı kedinizde uzun süre kullanmamanızı öneririm.Kullandığınız mamayı uzun süre kullanmanız o mamanın içeriğinde olup hayvanınıza zarar verecek bir madde varsa uzun kullanımda daha çok zarar görmesine neden olur diye düşünüyorum.Her mamanın içeriği farklı oluyor.Beğendiğiniz denemek istediğiniz mamayı deneyin kedinizde severse belli bir süre kullanıp farklı mamaya geçin.Mama kullananlara marka olarak sorduğunuz zaman kafanız çok karışacaktır.Kim hangi markayı kullanıyorsa onu övüp diğerlerini kötülüyor.

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

Protein oranı yüksek denecek mamalar orijen ve acana olur ancak. Amerikada en çok satan markada orijen ilk 3te yer alır. Emin olun onlarda evde beslediği kediler için veriyor o mamayı :) ki kedi dediğimiz hayvan tamamen etçildir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 685 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR