Kedi Çimi Ekimi

EZK
EZK

111866 Puan

Çim tohumu almıştım burdan fakat beş günü geçmesine rağmen hiç yeşermedi. Arkadaşım eliyle karistirarak toprağa ekmişti. İlk o zaman birde bugun suladim. Nasıl bakmaliyim?

4 CEVAP

kedipatisii
kedipatisii

13236

Plastik kabın içindeki topraktan 1 Çay bardağı ayırın. Geri kalan toprağı düzleyip, Poşetteki tohumları serin. Ayırdığınız toprak ile tohumların üzerini kapatıp hafifçe bastırın. 1,5 Çay barağı suyu yavaşça, tohumları oynatmadan dökün. Dört gün sulamayın. Beşinci gün yarım Çay bardağı daha su ekleyin. Aydınlık bir yere koyun. Üçüncü gün çimlenme görülür. Yedinci gün kedinize verebilirsiniz. 10 cm'den fazla uzayan çimleri kesebilirsiniz. Çimlendikten sonra en az üç hafta dayanır.


Burdaki tanimi kopyalayip yapistirdim:


https://www.***********.com/alice-kedi-cimi-pm-ptpak11


Ayrıca ben bu üründen almistim benimki tam tersine hemen çıktı. Hatta hepsini yedi bizimki diğer kalanınıda ektim şimdi. Belki sizin aldiginiz üründe problem vardır ya da ekiminde.

EZK
EZK

111866

Çok teşekkür ederim cevap için. Arkadaş bayagi bi ezdi ekerken demek ki , çünkü eliyle bayagi bi toprağı karıştırdı. Umarım filizlenir ama tohumlar öldü saniyorum bu açıklamadan sonra..

kedipatisii
kedipatisii

13236

Çok soğuk bir alanda bulunmasın birde yoksa çıkmıyor ne yazık ki :/ güneye bakan balkonunuz var ise oraya koyun derim ben. Umarim çıkar :/

EZK
EZK

111866

Önerilerinizi dikkate alıcam. Ben de çıkmasını umuruyorum, sağ olun..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 421 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR