Kedi Isırması

saganofe
saganofe

1923 Puan

1.5 ay önce yaklaşık 2.5-3 aylık olduğunu tahmin ettiğimiz bir sarman kedi sahiplendim. Yemek yediğim masaya çıkmamasını, yatağımda ben yokken ve geceleri yatmamasını öğrettim. Mama yediği bir alan oluşturdum karton ile. Mama vereceğim zaman orada bekleyip pati verme karşılığında mamasını veriyorum. (Pati vermeyi ödül vitamin tableti ile alıştırdın).


Her şey güzel gidiyor fakat bir türlü ısırmasına engel olamıyorum. Hayır ve yapma şeklinde uyarıyorum kaçıp gidiyor, geri gelip sinsice elime saldırmaya çalışıyor. Bunu nasıl aşacağız?


Kucağıma yatıp kendini yalamayı çok severdi, çok küçük olduğu için ve bırakacak kimse olmadığından 1 haftalığına kedisi olan bir arkadaşıma gitmek zorunda kalmıştım, orada huyu değişti, artık kucağıma kendisi gelip yatmıyor. Büyüdüğü için ve evin sıcak olması da etkilemiştir diye düşünüyorum.


Cevaplarınızı bekliyorum

2 CEVAP

ayse1310
ayse1310

116459

Isırdıktan sonra ikaz edin "şşş hayır selim" şeklinde ve sadece siz değil evdeki tüm aile bireyleri bir 15-20 dk ilgilenmesi yüzüne bakmasın. Ben su fıslatma olayını doğru bulmuyorum pek, yapmadım da hiç

cerenaa
cerenaa

879

Bi sprey şişesine su koyun yaninizda bulundurun geldiginde hafifce popoşuna doğru sıkın☺

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 450 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR