Kedim Çenesinden Kıt Sesi Geliyor

Ekuday
Ekuday

671 Puan

Merhabalar, kedim arada çenesini katır kutur hareket ettiriyor sanki dişlerini birbirine çarptırıyormuş ya da ağzında patlatmalık mısırın patlamamış hali varmış da onu ısırıyormuş gibi ses çıkıyor. Bu çenesiyle ilgili bir şey mi yoksa dişlerini mi birbirine sürtüyor anlamıyorum. Genellikle olan bir şey mi? Tedirgin oldum ona göre veterinere götüreceğim. Bilgisi olan var mı acaba?

6 CEVAP

cerenaa
cerenaa

879

Benim kedimdede var ya o bilgi alamadim bi yerden

lokum_british
lokum_british

2409

Ağzını açıp dişlerini ve diş etlerini kontrol edin. Diş etlerinde kızarıklık, şişlik veya ters giden bişeyler var mı bi bakın. Belki ağrısı falan varsa dişlerini gıcırdatıyordur. Muayene ettirmeniz gereken bir durum olabilir.

jingjing
jingjing

2207

merhaba benim kedim de yapıyor , en son veteriner ağızını kontrol etmişti bir sorun olduğunu söylemedi bence olağan bir durum

Ekuday
Ekuday

671

Ağzını kontrol ettim diş gelişimi henüz tamamlanmadığı için alt çenesinde ön diş çıkmaya çalışmasından ötürü şişlik var sadece onun dışında ekstra bir durum göremedim ama o diş çıkarma işleminden dolayı yapıyor olabilir mi? 5.5 aylık çünkü daha. Muayene ettireceğim ama çok teşekkürler

Ekuday
Ekuday

671

Çok teşekkür ederim

ikipel
ikipel

318

Potasyum eksikliği ve dehidrasyon olabilir. Bu sesi duyuyorsanız normal olmayan bir durum var demektir. Iyice araştırıp takviye ve bol su verin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3650 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR