İlk Defa 2 Aylık Kedi Sahiplendim. Acil Yardım!

Beyzadonis
Beyzadonis

308 Puan

Arkadaslar benim bir önceki sahiplendiğim kedi büyüktü ve fazla sorunumuz çıkmamıştı. Ama daha dün sokakta henüz 2aylik yavru bir kedi bularak eve getirmeden önce acil veterinere görürdüm.


Muayene edildi çok büyük bir sorunu yoktu ama aşırı balık yediği için hem dışı hem içi balık kokuyordu. Hemen iç dış parazit yapıldı ve takip etmemiz gerektigi söylendi.


Ayrıca açlıktan kakasını da yemişti gözümün önünde.


Evde takip ettiğimde kakasında bir sorun yoktu çişi
koyuydu ve aşırı derecede kötü kokuyordu. Çürük gibi iğrenç bir koku yaklasamadik bile bugün yine tuvaletini düzgün yaptı ama çok kötü kokuyor. Acaba normal mi yoksa bir sorun mu var? Daha başka ne yapmamız gerek? Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.

2 CEVAP

Elif5353
Elif5353

12119

Koku devam ediyorsa veterinere götürmenizde fayda var bence

mimimomo
mimimomo

12335

cok anormalse, veterinerinize tekrar bi danissaniz? tahminimce, normale veya duzene girebilmesi bir kac gun (hatta belki bi hafta falan) surebilir.


biz de disarda 4 ay kadar kalmis olan bi yavrucugu eve aldik, ona ayri mama verdigimiz halde, annesinin yedigi (bazen cig olmak uzere) tavuk cigerlerini kacirip tirtikliyordu. elbet engel olamiyorduk o zamanlar.


ic - dis parazit yaptirip eve aldiktan anca 3-5 gun sona normalde donebildi (hatta hala rutin mama aliskanligi yok ama diskilama/koku/karin sisligi normale dondu)


extradan baska anormal durumlar yoksa biraz tekipte kalin bakalim ne olacak (tuylerini cok islatmadan hafifce silebilirsiniz belki bu arada - ortam iyice sicaksa, yoksa risk almayin : ) -

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 332 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR