Kum Önerisi

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052 Puan

Şuan yavru kedim icin akkum marka kum kullanıyorum fakat çok tozuyor ve temizlerken ciddi anlamda tıkanmaya öksürük krizlerine girmeye başladım. Kedim siyah tuvalete girip cikiyor gri oluyor resmen. Hem uygun fiyatlı hemde en azindan daha az tozuyan, iyi topaklanan ve tabiki kokuyu iyi hapseden bir kum onerebilirmisiniz. Fiyat olarak 10 litresi 30 liradan fazla olmazsa iyi olur.

33 CEVAP

zuhall
zuhall

10265

Kedimde astim oldugu icin tozutmayan kum bulma konusunda kendimi baya gelistirdim. Oncelikle verdiginiz fiyat ile tozutmayan,iyi topaklanan ve kokutmayan kum bulmaniz biraz zor. Tozutmama topaklanma konusunda en basarili everclean,tigerino canadadir. Everclean butcenizi oldukca asar tigerinonun suan 12kg i 89 lira. Sanicat evolution tozutmasi az ancak topaklanmasi pek iyi degil. onun da 6ltsi 35-40 lira gibi birseydi. Bentonit disinda cats best okoplus var. Hic tozutmaz cunku organik bitki liflerinden yapilmis. 10litresi 100lira. Ayni markanin farkli turleri de var.


Baska kum da denedim,maalesef ki hicbiri beklentimi karsilamadi bunlar da ortalama olanlar. Zaten kokusuz astimli kediler icin olan kum piyasada cok yok tum olanlari da denemisimdir. Kisacasi bu konuda ya parayi gozden cikaracaksiniz ya da beklentilerinizi.

irem1
irem1

1363

Merhaba bizde pro line ince taneli topaklanan kullanıyoruz gayet iyi koku falan yapmıyor topaklanması da baya iyi ben 7 lt 10tlye alıyorum

ayse1310
ayse1310

116459

Ben bio kitty topaklanan ince taneli kullanıyorum söylediğiniz fiyat aralığında kedim kuma girince falan tozutmuyor topaklanması falan çok iyi ama kum kabındaki kumu tamemen atmak için poşete boşaltırken tozutuyor onu söyliyim o da normal ya her kum öyledir sanırım ama onun dışında hiçbir sıkıntısı yok ben seviyorum.

melikealgin
melikealgin

11545

Lindo cat hayatımda kullandığım en kötü kumdu.Asla topaklanmadı koku hapsetmedi.Biokity öneririm

gokhanblgn
gokhanblgn

40

Catwalk diye bir kum var ***********da ben kullanmadım ama tozutmama konusunda baya iyi olduğuna dair yorumlar yapılmış,veterinerlerin solunum yollarında sıkıntısı olan kedilere bu markayı onerdiklerini yazanlar bile var

guineapigela
guineapigela

119533

Ever.clean veya proline

Lutinobird02
Lutinobird02

2295

***********ya gir orada bir çok kedikumu çeşidi var bende lindo cat kullanıyorum şuan 10kgsi 17 tl

Erlsri
Erlsri

4321

Ben Reflex'i kullanıyorum kokuyu hapsetmesi ve topaklanması cok iyi ama tozutması hakkında kesin yorum yapamayacağım çünkü her kum gibi tozutuyor.

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Soylediginiz markaların tamamini biliyorum ama dediginiz gibi butcemi oldukça asiyor bu kumlar. Öğrenci olduğum icin öyle çok pahalı kumlar alamıyorum bu yüzden fiyat vermiştim. Bende bu fiyat aralığında hiç tozumacak kum bulamayacagimin farkındayım asla tozumasın demedim zaten. Bu fiyat aralığında olabildiğince az tozuyacak bir kum bulma çabasındayım. Cevabiniz icin tesekkur ederim

berke690
berke690

2721

Lindo cat sabunlu net.

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Tamam hemen bakıyorum teşekkür ederim oneriniz icin ;)

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Tamam bakayım ona da şımdı teşekkür ederim oneriniz icin:)

ayse1310
ayse1310

116459

Rica ederim :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

ben de cat's white aliyorum fiyati cok uygun oldugundan begendim. Suan 20-30litre var ama onlri bitirince baska markaya gecebilirim belki. Son aldiklarim fazla topaklanmadi parcalandi nedense. Ama suana kadar memnundum ve fazla tozumuyo

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Proline pudra kokulu almıştım kokuyu hapsetmedi gibi geldi bana proline in topaklanmasi iyiydi tozumadı da azdı ama kokuyu hapsetmeyince degistirdim @gokhanblgn catwalk hemen arastiriyorrum teşekkkür ederim cevabınız icin :) @izmir_pet iyi topaklanmada önemli kumun uzun süre kullanılabilmesi icin :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2055 Görüntüleme
  • 33 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR