Acil Kemirme Sorunu

dtmerve
dtmerve

172 Puan

Kedim eve geldiğinden beri birşeyleri kemiriyo. bu oyuncak oluyo kıyafet iplikleri oluyo diğer kedinin tasması oluyo hatta önüne ne çıkarsa diyebilirim.
en kötüsü kablolar. verdiği zarar iki bini aşmış durumda. sokağa atıcak halim yok çok seviyorum sıpayı. ama en son televizyon ve priz kablolarınıda parçalayınca yardım çığlığı atmam gerekti. bi gün elektrik çarpıp ölücek diye korkuyorum. bu kablo kemirme problemini yaşayıp ciddi anlamda çözüm bulan var mı? dişinin geçtiği ne varsa yok ediyor hatta birkez kulaklık kemirip parçasını yutmaya çalışmış sonrada kusmuş. başına bi iş gelicek diye çok korkuyorum

4 CEVAP

dtmerve
dtmerve

172

Arkadaşlar yaşayan yok mu hiç?

irem1
irem1

1363

Kediniz ne kadarlık ?

srplzngl
srplzngl

113865

cani sikiliyor olabilir, disleriyle, sagligiyla ya da beslenmesiyle ilgili bir problem olabilir. veterinere danismanizda fayda var. ozellikle yetiskinse kan testi vs. yaptirin. yavruysa zaten disleri kasindigindan bir seyleri kemirmek istiyordur. eger saglikla ilgili bir problemi yoksa, ki umarim yoktur, isirabilecegi oyuncaklarla dikkatini cekmeye calisin. ozellikle fileli oyuncaklar oluyor kedilerin kemirmesi icin, onlara bakabilirsiniz. biraz arastirdim, kedi cimi yetistirip en cok kemirmeyi sevdikleri yerlerin yanina koyabilirsiniz, dikkatini kablolardan vs. daha cok cekerse ise yarayabilir.

srplzngl
srplzngl

113865

ayrica ozellikle kablolara limon ya da sirke surebilirsiniz, kokusu ve tadi rahatsiz edecektir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 394 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR