Kedimin İshali Neden Geçmiyor?

kedos
kedos

6038 Puan

Temmuz ayının sonlarına doğru kardeşim sokakta hasta bir kedicik buldu ve bize getirdi.Geldiğinde burun akıntısı vardı ve gözleri de hastaydı.Veterinere götürdük tedavi oldu iyileşti ama temmuzdan beri ishali geçmiyor.Ne yapabilirim,nasıl geçirebilirim? Bir de poposu hep aşağı doğru yürüyor,normal yürümüyor.Tahriş olmuştur diye vazelin felan sürdüm ama düzelmedi.Yardımcı olur musunuz?


7 CEVAP

Ahsenbb
Ahsenbb

9558

İshal olması büyük sorun çok su içmesi gerekir.Çok su kaybetmiştir temmuz ayından beri ise.Veterinere götürmeniz şart

bskkrky
bskkrky

2762

Bencede bi veterinere götürün

mimimomo
mimimomo

12335

benim bir kac yil evel bahcede dikkatimi ceken kedicigimin arka bacaklari da oyle tahris olmus haldeydi. zaman icinde erisebildigim kaynaklardan papatya yagi (chamomile yagi) ile duzenli aralikla silinmesinin faydali olabilecegini ogrendim. yakin temasta bulunamadigim bi kedi oldugu icin vet'e gitme sansimiz yoktu. hic yoktan iyidir diye uygulamaya calistim, zaman icinde baya duzelmisti. pamugu cok islatmadan ama tahris olan bolgeyi de cok kuru birakmadan ayni sekilde uygulamayi deneyebilirsiniz. bitkisel oldugunu varsaydigimiz icin ekstra bir risk bulunmuyor :)
en kisa zamanda duzelmesini dilerim, sevgiler

izmir_pet
izmir_pet

127274

Veterinere zaten gidicekmissiniz. Onun yaninda imkaniniz varsa bol bol tavuk gogsu verebilirsiniz mamayla birlikte karisik. Mamayida unutmamasi icin karisik dedim tabi. Mamasina tavuk suyu falan karistirabilirsiniz biraz kendini toparlamasi icin arada. Bagisikligini yuksek tutmaya calisin. Ayran yogurt turu vermeyin. Haslanmis patates falan da verilebilir. Cok gecmis olsun

kedos
kedos

6038

Haşlanmış patatese yumurta kırıyorum iştahla yiyor. Yumurta ishale iyi gelir mi yoksa sadece patates mi vereyim?

kedos
kedos

6038

Veterinere gittik antibiyotik ve ishal için iğne yaptı bir hafta devam ettik sonra yine aynı..Suyu bol bol veriyorum. Tekrar götürücem. Teşekkür ederim.

kedos
kedos

6038

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. Uygulamaya başlıcam inşallah..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 493 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR