Oğlum Bir Gece Yalnız Kalabilir Mi?

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436 Puan

Merhaba oğlumla yaklaşık 2 aydır beraberiz. Bana alışması için çok çaba sarfettim çok şükür son birkaç haftadır çok çok iyiyiz. İnanılmaz değişimler var. Bu süreçte uzun süreler gündüz bile evde yalnız bırakmadım. Ve eve geldiğimde o kadar mutlu oluyor ki işten/okuldan ona hiç kıyamıyorum. Şimdi iş için bir gece ayrılmam gerek. Bugüne kadar bu seyehatlari hep erteledim. Çevremdeki bazı insanlar alışmaasının iyi olacağını söylüyorlar. Ama o kadar aklım kalıyor ki asla bırakmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Çok sevgiler

13 CEVAP

sevvalguralp
sevvalguralp

5859

Ortada ona zarar verebilecek biseyler varsa kaldırmayı unutmayın

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

Bazen mecbur bırakmak gerekebiliyor ne yazık ki. Yalnız kalmalara birazda alışmak gerek. Herhangi bir problem olmayacaktır içiniz rahat bi şekilde bırakabilirsiniz. Mamasını ve suyunu bol koyun yeter ki :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

tabiki yavas yavas alismali. Ortalikta kirilabilecek ve allah korusun biyerini kesebilecek biseyler olmasin. Ve ip tarzi seyler olmasin allah korsun yine boynuna falan dolanmasin. Zaten siz fazlasiyla dikkat ediyorsunuz. Mamasi suyu olsun biseycik olmaz:)

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436

Çok teşekkür ederm her birinize değerli cevaplarınız için. Önlemleri alacağım :)

Recai44
Recai44

10816

Mamasıyla suyunu bol koymaya dikkat edin. Eğer kedinizin su dökme alışkanlığı varsa su kabı sayısını artırabilirsiniz . Basına bir şey gelmesinden endişe ediyorsanız. Sadece belli odaların kapısını açık bırakıp diğerlerinin kapısını kapatmanız endişelerinizi azaltacaktır.

eslemalkann
eslemalkann

889

Tabii ki yalnız kalabilir. Ona zarar verecek bir şey olmasın maması ve suyu olsun ortam sıcak olsunnn. :") ♡

Sarecansu
Sarecansu

12809

benimde böylesi kaygılarım çok oluyor daha hiç yalnız bırakmadım uzun süre. bence bunun en iyi çözümü iki kedi :) yalnız kalmamış oluyor ve bir nebze daha içiniz rahat oluyor. benim kedm başka kedilerle anlaşamıyor çok kıskanç imkanım olsa hemen bir tane daha sahiplenirim :)

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436

Malesef oğlum eve yeni alışmışken ikinci bir kediyle huzursuz etmek istemiyorum. Bi süre sonra bende düşünüyorum ikinci kedi :)

Bilgeylmz
Bilgeylmz

13081

Kapıların önüme terklik koyunki kapı üzerine kapanmasın ne olur ne olmaz.

Recai44
Recai44

10816

kedigibiyiz ikinci kediye evden daha hızlı alışır. Kediler sosyal hayvanlardir .

Sarecansu
Sarecansu

12809

eğer ondan küçük bir kedi sahiplenirseniz onu rakibi olarak görmez ve huzursuzlanmaz,ama kendi düşüncenizdede haklısınız :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

Yalniz her kedi bir olmuyor. Belki baska kedi sevmeme durumu da olabiliyor. Biraz supheli bi durum. Mesela benimki hala ve hala disi erkek asla istemiyo hicbirini

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436

Yarın gece evde olmayacğaım gündüz her şeyi halledeceğim evdeki tüm önlemleri alacağım :) kendi odamı kapatacağım orada çok ıvır zıvır var

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 706 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80131 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR