Dişi Kedi Kısırlaştırma

Sarecansu
Sarecansu

12809 Puan

dişi kedimi kısırlaştıracağım 4.5 aylık daha var ama çok tedirginim çünkü hep dişi kedilerin daha zor bir operayın geçirdiğini duydum bu dönemi atlatanlardan tavsiye alabilir miyim?

4 CEVAP

Fablemoon
Fablemoon

5495

Ben daha 4 gün önce kedimi kısırlaştırdım biraz bekleyin bence daha çok küçük 6.aydan sonra yaptırırsınız ve internette yazan her şeye inanmamak gerekiyor ben internette mesela hep dişi kedilerin iyileşmesi anca 1 hafta sürüyor,yerlerde sürünüyorlar,psikolojileri bozuluyor felan cidden ben bunların hiç birini yaşamadım ilk gün kedimi eve aldım geldim daha sabaha kalmadan kalkıp tuvaletini yapabildi sonra kedimi 2 gün veterinere bıraktım şimdi eve getiridm bu 4.günü koşuyor oynuyor zıplıyor her şeyi yapabiliyor birde bizimkinin ameliyatı zor geçmişti ve biz 8 aylık yaptırdık ama kısırlaştırma öncesi mutlaka veterinerinizi iyi tanıyın onda göre yaptırın çünkü evet dişi kedilerinki erkek kedilere oranla daha zor

Sarecansu
Sarecansu

12809

burada belediye kedileri kısırlaştırıp 3 gün sonra sokağa salıyor. ona rağmen maşallah bişeyleri yok. sizin böylesine kolay geçirmiş olmanıza çok sevindim darısı başımıza inşaAllah. evet biraz daha bekleyeceğim ama kızgınlığa girmeden yaptırmak istiyorum ben onun miyav demesine bile dayanamıyorum. acaba girmeden önce belirti veriyorlarmı bilgilendirirmisiniz.. veterinerimizden memnunum her seçiminde onun iyiliğini gözetiyor. ama daha iyi nasıl tanıyabiliriz ki?

Sarecansu
Sarecansu

12809

birde evet insan internetten araştırınca evhama kapılıyor. neler yazmışlar neler..

Sarecansu
Sarecansu

12809

birde evet insan internetten araştırınca evhama kapılıyor. neler yazmışlar neler..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 385 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR