Ameliyat Sonrası Göz Perdesi

Mayis1
Mayis1

12715 Puan


  1. Göz perdesi mi deniyor bilmiyorum tam olarak. 6.5 aylık dişi bugün kısırlaştırdık gözünün etrafında belirgin bir tabaka var. Gözlerini kısık açıyor, kızarıklık ya da akıntı yok. Göz bebeğinin etrafında siyah bir daire var -yerleşememiş gibi duruyor- yandan bakınca belli oluyor. Sizce sorun ne yarın veterinere de sorucam ama endişelendim. Katarakt ile ilişkilendiriliyor ancak vurma ,çarpma sebebinden olduğunu düşünmüyorum. Bence narkozun etkisinden. Diğer kedimiz 1.5 yaşında kısırlaştırılmıştı ve böyle bir şey olmadı. Damlayla falan mı geçer, ciddi bir şey mi yoksa olağan bir durum mu?

7 CEVAP

irem1
irem1

1363

Bende 7 aylıkken kısırlaştırmıştım ve ameliyattan sonraki gece tam sizinki gibi olmasa da uyurken hafif açık ve beyaz bir perde görünüyordu belki de anestezinin etkisindendir çok geçmiş olsun kısa zamanda iyileşir inşallah

irem1
irem1

1363

Ameliyattan sonra 2 gün sürmüştü hatta korkmaya başlamıştım ama sonra kendine geldikçe geçmeye başladı.

Mayis1
Mayis1

12715

???!!

Mayis1
Mayis1

12715

Peki sonrasında eski halina döndü mü? Umarım geçer ve kısa sürede iyileşir. İyi temennileriniz için teşekkürler.

Mayis1
Mayis1

12715

Ben de geçeceğini umuyorum çünkü başka hiçbir sorun yok. Görmesinde de sorun yok gibi duruyor. Yarın sabah geçmiş olsa da ben de rahatlasam , çok huzursuzum. İnşallah bizimkinin de gözü düzelir kısa zamanda . Cevabınız için de teşekkürler.

irem1
irem1

1363

Rica ederim moralinizi bozmayın anesteziden dolayıdır sonuçta 3-4 günde anca atabiliyorlar etkisini :) Geçmiş olsun kısa zamanda iyileşir inşallah bebeğiniz :)

Bloodyhbt
Bloodyhbt

211

Bende de aynı durum mevcut. Düzeldi mi?:(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1636 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR