Kedimin Kilosu.

gulmerve
gulmerve

3934 Puan

Iyi akşamlar belki hatırlayanlar olur oğlumu annemde bırakmak zorunda kalıp yaklaşık 2 hafta önce de yanıma aldığımı yazmıştım.. orada hareketleri kısıtlı oyun oynayan çok fazla yoktu. Kilo olarak artım gösteriyordu. Ama şu sıra sanki zayıfladı gözüme öyle geliyor yani eşimde öyle sanki gibi konusunca..
oynuyorum hareketler ettiriyorum diye midir emin olamadım sormak istedim.. Yemesinde bir problemi yok içmesi çok daha güzel. Fakat bugün mama paketini yeni açıp koydum sanırım sert geldi ve cok yemedi. Bende biraz su ile ısladım kuru mamayı burada yaptıklarini soyleyenleri okumustum çünkü. Ilk geldiginde hastaydı şu sira sağlık olarak daha iyi fakat kilo verme nedenininin içinde baska bir neden var mıdır sizce ?

3 CEVAP

Ares07
Ares07

2607

Kilo verip vermediğinden net emin olmalısınız bence. Tarttınız mı kendiniz ya da veterinerde tartıldı mı? Boyu uzadığında da kilo vermiş gibi durabiliyor. Ya da çok kilo almış zannediyor insan veterinerde normal çıkıyor

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

Bence boyu falan uzadığı için normaldir. Sürekli kusma veya ishal yoksa yemesi de normalse bi sıkıntı yoktur. Ya da sizin gözünüze öyle gelmiş olabilir. Eğer ki şüpheleriniz varsa geç kalmadan bi veterinere gidip tarttırın.

gulmerve
gulmerve

3934

Boyuna ilişkin bir gözlemim olmadı, Göz alışkanlığıda olabilir bilemiyorum önceden haftada 3 kez goruyorum simdi hergün. Veterinere en kısa zamanda gidicez yinede sormak istedim gitmeden.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 405 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR