Hamile Kedide Kızgınlık Belirtisi Olur Mu?

sinza
sinza

371 Puan

Merhaba, dişi kedim yaklaşık 40 gün önce çiftleşti. Geçen sürede sakin duruyor, ara ara iştahı artıyor, özellikle 1 ayı devirip kızışmayınca kesin hamile sanıyorduk.
Dün kedim yerde yuvarlanmaya, inlemeye kızgınlık belirtileri göstermeye başladı. Veterinere götürmek istemiyorum dışarı çıkınca çok stres oluyor ve yakınımda ultrason vs. donanımı olan da yok.
Daha önce bu deneyimi yaşayan var mı? Bu hamilelikle ilgili bir davranış mı yoksa kedinin hamile olmadığını mı gösterir?
Teşekkürler..

5 CEVAP

Recai44
Recai44

10816

Kediniz hamile kalmamış olabilir . Bizdede aynısı oldu . Ciftlestirdik hamile kaldığını sanıyorduk ama kizgınlasti. Kedinizi biraz gec ciftlestirdiyseniz ondan olabilir .

sinza
sinza

371

16 aylık; geç olmadığını düşünüyorum, veteriner 1.5 yaşı gibi anne olsun demişti. Veterineri aradık yuvarlak cevaplar veriyor, 120tl hamlelik kontrolü yapıyormuş ultrasonlu, fiyat biraz yüksek geldi ama ilk fırsatta gidecez.

satinalmayin
satinalmayin

9532

hiç gerek yok kontrole hamile kediler tekrar çifleşmez 45. günden sonra karnı kendini belli eder zaten hamileyse.

melikealgin
melikealgin

11545

Hamileyse kızgınlığa girmez diye biliyorum

Recai44
Recai44

10816

Paranızı boş yere vermeyin . Veterinerler niye böyle yapıyor anlamıyorum. Karnını elledikleri zaman bile anlıyorlar. Her şey para değil. O hayvanları o makinaya sokup radyasyona maruz bırakmaktan zevk mi alıyorlar acaba .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 559 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR