Neyi Var ?

gulmerve
gulmerve

3934 Puan

Merhaba, bizim bir sorunumuz var. Aslında sorun mu beraber karar verelim istedim. Oğlum pazar sabahı saat 4' de miyavlayarak uyandırdı beni. Kalkıp mamasını suyunu kontrol ettim normaldi tuvaletine gitmesini sağladım. Sonra geri yattım. Tekrar aynı tepkileri vermeye başladı. Oyun istiyor sandım biraz oynadım geri yatıp yorganı çektiğimde yine başlıyor yorganı açınca susuyordu. Bu arada o gün çok erken ve yaklaşık 6 saat mama yeyip su içip yattı geri. Ben uyanığım da Bir şekilde sabah ettik eşim uyandığında onunla oynuyor fakat benim gözlerimin içine bakıyordu. Yine pazar gecesi yattığımda bu sefer 12 gibi yine aynı şeyleri yapmaya başladı. Kalkıp oynadım sevdim ve yattım aslında eşimle oynuyor aynı anda bana sesleniyordu bu sırada. İlk kez yüksek şekilde seslenişini duydum. Ben uyandığımda ise bana sanki uzun zamandır özlem duyuyormuş gibi gözlerime bakıyor kafasını boynuma koyuyor. Hiç yaşadınız mı bu durumu yardım edin lütfen.

5 CEVAP

Recai44
Recai44

10816

Kedinizin iştahında kumunda bir anormallik var mi . Birde kaç yaşında kediniz

gulmerve
gulmerve

3934

1 Ocakta 11 aylık olacak. Kumunda bir problemi yok, Mama yemesi de sanırım maması dişlerine sert geldi zorlanmıştı son günlerde bir kez kuru mamasını ısladım öyle yedirdim sonra düzene girdi yemesi normal yani şuan su çok fazla tüketiyor. Veterinerimiz kuyruğunu oynatırsa bir şeyi yok demektir korkma demişti oda normal..

gulmerve
gulmerve

3934

Yol gösterebilecek yok mu acaba ?

Esosh08
Esosh08

719

Benim kedim de aynı istisnasız sabah 5 de en geç 5.30 da uyandırıyor ve mutfaga dogru gidiyor. Yaş mama verince problem yok vermezsek kesinlikle susmuyor. Artık rutinimiz oldu 5 de uyanmak. Bazen de canı sıkılıyor oyun istediği için uyandırıyor yani şöyle söyleyeyim 1 senedir böyle durum.Belki de canı sadece oyun oynamak istiyordur?

gulmerve
gulmerve

3934

İlk kez yaptı 2 gündür yani, ben yaklaşık 2 ay sonra evime getirebildim o zaman bile bu kadar özlediğini düşünmemiştim. Sanki şuan özlüyor beni. Uyuduğuna emin olduğum iş dönüşümde sanki kokumu alıyor, kapının ardından bana sesleniyor. Farklı davranıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 406 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR