Kedimde Geçmek Bilmeyen Üriner Sorun

Sedanurdrl
Sedanurdrl

12247 Puan

1.5 yaşında dünyalar güzelim atlasım yaklasık 2 ay önce idrar yolu enfeksiyonu oldu sonraki aşamasında idrar kesesinde kum oldu. Veterinere getirdim her 2 günde bir sonda yapıldı antibiyotik vitamin tedavisi uyguladık 15 günde iyileşti yavrum. Mamasını değiştirdim sanabelle urinary kullanmaya başladım çok iyi geldi ıslak mama olarakta plaisir urinary kullandım gayet iyi gidiyorduk derken sanabelle piyasadan kalktı bende Hills Science Plan Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması kullanmaya başladım 3 gün sonra tekrardan sık sık tuvalete gitmeye başladı tekrardan üriner sorunu ortaya çıktı ne yapacağımı bilmiyorum kuru mamayı kestim. Atlas annemle beraber evde kalıyor ve benim kedim çok obur bir kedi yemek için sürekli anneme yalvarıyor annemde dayanamayıp kuru mama veriyor derken babamda aynısını yapıyor, babam daha kötüsünü sokaktaki kedilerim için aldığım mamayı veriyor. Kedim ailenin her üyesinden farklı farklı besleniyor. Ve ürniner sorunlarımız her ay karşımıza çıkıyor anne ve babama yalvarıyorum mama vermeyin diye ama dayanamıyoruz neyapalım açmı kalsın kedi diyorlar laf dinletemiyorum. Kısacası üriner soruna iyi gelen hillsden faklı magnezyum , sodyum, kalsiyum oranları düşük bir mama bildiğiniz varmı?

7 CEVAP

zuhall
zuhall

10265

Gecmis olsun. kisirlastirilmis mama degil uriner mama kullanmaniz gerekir omur boyu. Onun disinda C vitamini kullanabilirsiniz. Bikac yere su koyun ve suyunu sık tazeleyin.


N&D tahilsiz kinoali uriner
ve
Farmina Vetlife Struvit Management kullanabilirsiniz. Tabi tahilsiz oldugu icin oncelikle N&D oneririm. Ikisinin de yas mamasi mevcut.

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

Hills ne yazık ki parası kadar kaliteli bir mama değil. Buna benzer şikayetlerde çok geliyor. Açlıktan olsa gerek her mamayı yemeye başlamış bu doğru bir hareket değil :(

zuhall
zuhall

10265

Veterinere gittiginizde elinde bulunmadigi icin baska birsuru mama onerecektir. Oyuzden gitmeden telefon edip bulunup bulunmadigini sorun. Iyi gelirse sorun olmaz iyi gelmezse baska birsuru markanin uriner mamasi mevcut onlari denersiniz.

Sedanurdrl
Sedanurdrl

12247

kedim açlık çekmiyor zaten normalden kat ve kat fazlasını yiyor. Normal düzeylerde yemesini istiyorum. Çok obur ve kilolu evdeki koşullar nedeniyle zayıflatamıyorum. Zaten en büyük sorunum idrar kesesinde kum buda sadece mamaya bağlı uygun mamayı bir türlü bulamıyorum. mineral oranı çok düşük mama gerekiyor piyasadaki hemen hemen bütün mamalar aynı mineral oranına sahip.

Sedanurdrl
Sedanurdrl

12247

hangi internet sitelerinden temin edebilirim. biraz araştırdım ama bulamadım

zuhall
zuhall

10265

Cunku internette satilmiyor sadece veterinerlerde bulabilirsiniz.

Sedanurdrl
Sedanurdrl

12247

teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 652 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR