Dişi Kedimi Kısırlaştırıcam 3 Gün Yeter Mi ?

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542 Puan

Kedim 6 ayını doldurdu ilk fırsatta kısırlaştırmak istiyorum kızgınlığa girmeden. Bu aralar baya da görüyorum burda 6 aylık civarı kedim kızgınlığa girdi diyenleri telaşlanıyorum ama sürekli evde kalacağım uygun bi zaman denkgetiremedim nöbetli çalışıyorum. Sorum bu hafta yaptırıp üç gün kalsam yeter mi bakımı ameliyat sonrası için ? 4. Gün nöbete gitmem gerekicek sonra iki gün evde olucam ama ilk üç gün yeter mi tecrübe edenler lütfen fikir verir misiniz ?

7 CEVAP

kubraarll
kubraarll

1785

Merhaba , bende 10 gün önce kısırlaştırdım. 1 sonra ki gün işe giderken mecburen evde bıraktım geldiğimde uyuyordu 2 gün sersem şekilde geziyor zaten ama kafasına takılan korumalıkla her yere çarpıp rahat edemediği için sürekli çıkarmak için uğraşıyor. (başaranlarda var. )ne kadar yanında kalırsanız o kadar iyi olur tabi. bence huysuz bir kedi değilse 3 4 gün alışması için yeterli olacaktır.

kubraarll
kubraarll

1785


  1. Gün genel uyku hali değil sersemlik dediğim, battaniye altında , petek yanında mayışmak gibi düşünün :)
    ayrıca ben asla çıkarmadım boyunluğu asla da çıkarmam . takılıyken bile oraya ermek istiyo. dikkatiini çekiyor. sonralarında kaşınıyor sanırım uğraşıyor. ne kadar göz önünde olsada koparabilir yarasını.

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Kedim dişi bu arada

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Kedim normalde çok haşarı değil sakin ama öyle bi durumda illa ki huysuzlanıcaktır normalde sakin diyorum ama son veteriner maceramızda baya inletmişti ortalığı evde tabii keyfi iyiyken olduğundakiyle de kıyaslayamıyorum o yüzden.Ahh bizde bi atlatsak.. Yanında olup o boyunluğu takmayanlar da varmış galiba rahatsız olursa bende çıkarmak istiyorum mesela. İki gün falan çok değil mi birde ya sersem olması için :(

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Anladımm.. Sağ salim atlatalım da mayışsın ya o kadar korkuyorum ki :) veterinerle bi görüşelim bende en sağlıklısı neyse onu yapmak isterim ama görüşmediğim için de böyle endişeliyim galiba

kubraarll
kubraarll

1785

Korkmayın..
En iyisi veterinerle görüşmek tabi kii ve bi kaç yerden fiyat alın derim.. her yer farklı fiyat verebiliyor. :)

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Evet haklısınız bi araştırmak lazım. Çok teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 420 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR