Miyavlama Sorunu,Lütfen Yardımcı Olun

Sarecansu
Sarecansu

12809 Puan

Arkadaşlar 2-3 gündür geceleri miyavlama sorunu bar kızımda. 4.5 aylık kadar kızgınlığa girmedi öyle hareketleri yok. ama apartmana çıkmak istiyor kapının önünde miyavlıyor gece geliyor bizi uyandırıyor miyavlayarak bazen gerçekten değişik miyavlıyor. korkuyorum bir dersdimi var ? karnı ağrıyor olabilirmi? fikri olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

9 CEVAP

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Tam 4 buçuk aylık olduğundan emin misiniz ? Hani 5 aylık falansa kızgınlığa girmiş olabilir mi diye söylüyorum ilk dönemini de hafif geçirenler olabiliyormuş. Doğum gününden de eminseniz öyle değilse normalde dışarı çıkyor mu tekrar çıkmak istiyor ? Veya gündüz uykusu daha mı çok ? Oyun istiyo olabilir oyun oynuyor musunuz ? Aklıma gelenleri yazdım umarım tespit edip çözersiniz

betulaltundal
betulaltundal

35470

Gündüz evde sürekli uyuyorsa enerjisini atamadığı için gece uykusuna geçemiyor olabilir. Benim kızım da bi kere alıştı binaya çıkmaya arada çıkarıyorum çünkü binanın mermerlerine bastıklarında enerjisini çekiyormuş sanki toprağa basar gibi,ne derece doğru bilmiyorum ama yeteri kadar oyun oynamıyorsa oralarda koşturmak istiyor olabilir henüz kızgınlık zamanı değilse.

Sarecansu
Sarecansu

12809

.......

Sarecansu
Sarecansu

12809

.......

Sarecansu
Sarecansu

12809

tam olduğuna emin değilim ama maksimum 5 tir. olbilirmi acaba kızgınlık kafayı yicem ya :( normalde başkona çıkar zaten aprtmanda oturuyoruz dışarı çıkmıyor. evet iki üç gündür tüm gün uyuyor diyebilirim. ama geneldede öyle uyurdu gece bu kadar rahatsızlık vermez di miyavlamazdı hiç

satinalmayin
satinalmayin

9532

Miyavlamayla beraber yerde yuvarlanıyor,sürekli bir yerlere sürünüyor ve başından kuyruğuna doğru sırtını sevdiğinizde çifleşme pozizyonu alıyor ise evet kızgınlıkta çıkartmayın hamile kalır.

Sarecansu
Sarecansu

12809

hayır yapmıyor bunları sorunda bu eve gidince bidaha kontrol edicem :(

Sarecansu
Sarecansu

12809

....

Sarecansu
Sarecansu

12809

....

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 490 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR