Purina?

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658 Puan

Proplan asla kullanmayacağım bir mama olsa da onun ismine çok yakın bir mama olan purinayı kullanmak istiyorum. (Tabii eğer kötü yanları yoksa.) Proplan ve purinanın ortak yanları, ortaklıkları var mı? Daha doğrusu nasıl bir mama bu purina? Ben yavru kedime purina friskies almak istiyorum ama şüpheliyim. Daha önceden Proline kullanıyordum ama bunu da denemek istedim. Malum kedilerim için en iyisini istiyorum:) Proline ile ilgili deneyimleriniz ve fikirleriniz de varsa onu da yazabilirsiniz. Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler:)


8 CEVAP

Terranova
Terranova

2391

Proplan "abartıldığı" kadar kötü bir mamadır.

Sarecansu
Sarecansu

12809

pro plan zaten purina firmasına ait . pro planda abarttığınız kadar kötü bir mama değil.

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

Proplan = Purina ikisi de aynı firmanın yani Nestle'nin ürünü. Proplan kötü mama değil evet ama o kadar paraya değecek bir içeriği de yok. Tamamen isimden dolayı o kadar büyük paralar veriliyor. İçerik olarak çok geride ne yazık ki

berke690
berke690

2721

Merhabalar proplan ve Friskes kullanmayın biraz araştırma yaptığınızda göreceksiniz.Bu iki üründe Purinanın ürünü ve kötüler.Proline'da kötü.Ben kedime profine veriyorum , eğer bütçenizi biraz arttırabilirseniz Brit care,sanabelle,matisse,Advance gibi markalara yönelebilirsiniz.Benim önerim profine olacaktır.Daha iyi mamalarda var acana,orijen,N&D vs ama biraz pahalı. Aşağıya bir link bırakıyorum orayı dikkatlice inceleyin ve bütçenize göre minik dostunuza en uygun mamayı seçin.


https://patipet.wordpress.com/2017/10/28/kuru-mama-markalari-listesi/

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

Pro Plan içeriğinde hiçbir üreticinin koymadığı soya yağı soya unu olan bir mamadır. Abartıldığından daha da kötü bir mamadır.

melikealgin
melikealgin

11545

Purina ürünlerinden uzak durun derim

EZK
EZK

111866

@berke690 Proplan ve Royal canın pahalı ve kaliteli diye biliyorum ben. En son da denemek için Royal Canin aldım. Bu siteye girmeden once bu iki markayi kaliteli mamalar listesinde bilirdim ama böyle şeyler okudukça gerçekten şüpheye kaldım. Bu yazılanları gerçeklik ilgisi var mı ve niye bu mamalar alınmayacak mamalar listesinde. Lütfen bilgi sahibi olan varsa da cevap verirse cok sevinirim. Kafam karman corman oldu. Ve aldığım mama bitmek üzere. Ne yapacagimi bilemez durumdayım. . :(

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Ayrıca hayvanlar üzerinde deneyler yapıyorlar firmanın sahipleri

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1443 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR