Tasmaya Alıştırma

puddinj
puddinj

709 Puan

Merhaba. 6 aylık goldenım tasma takmayı hiç sevmiyor. Çok zorlanıyoruz takarken. Boyun tasması çoğunlukla boynunda kalsın istiyorum ama nasıl alıştırabilirim buna? Ayrıca yürüyüşlerde göğüs tasması mı daha iyi olur boyun tasması mı? Yürüyüş yapmasını henüz bilmiyor, sağa sola sürüklüyor beni.

4 CEVAP

izmir_pet
izmir_pet

127274

aslinda daha kucukten alismasi gerekiyor en rahati ama boyuna takin ve cikrmayin. Bi sure sonra benimsicek. Ama gezdirmek icin saldirgan kopekler haricinde gogusluk en guzeli. Cekistirdiginde boynu sıkılmaz. Ve alismasi icin odul mamasi kullanmanizi tavsiye ederim. Tasmayla biraz yurutup verirseniz minik minik, kisa surede alisir. Egitmenler genelde odul mamasiyla ogretirler

puddinj
puddinj

709

Ben birazcık kıyamadığım için rahat rahat dolaşsın dedim ama daha da büyümeden alıştırsam iyi olacak. Teşekkür ederim.

izmir_pet
izmir_pet

127274

kopekler kedilere nazaran cok kolay egitilebilir ve sizinki golden. Egitime cok musait. Mutlaka bazi istediginiz komutlari ogretin. Otur kalk gel vs istediklrriniz size kalmis ama. En onemlisi hayir kelimesini ogrensin. Bazi istemediginiz seylerin yasak oldugunu anlar hayir diyince biraz sert sekilde. Tasmayi cekistirince de hayirrr dersiniz birakir. Odul mamasiyla deneyin dedigim gibi ve hayiri da ogretmeye calisin. Bu arada cok tatli bi bebiss:)

puddinj
puddinj

709

Bizimki artık ödül maması almak için biz söylemeden patisini veriyor. Otur, bekle gibi komutları biliyor gibi, işine geldi mi uyguluyor :) Hayırı da öğreniyor diyebilirim sanırım. 2 aylıktı o fotoğrafta, büyüdü şimdi. Çok teşekkürler, sizinki de öyle :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 465 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR