Kedi Sahiplenme

Umut4401
Umut4401

678 Puan

Merhaba ben işim geregi 24 saat çalışıyorum 48 saat evdeyim ben işte oldugum günler evde kimse olmadıgı ondan kedi için sorun teşkil eder mi ona göre yavru kedi sahiplenme yi düşünüyorum

6 CEVAP

Umut4401
Umut4401

678

Teşekkür ederim

saganofe
saganofe

1923

Televizyonunuzu sabitleyin, yüksekten düşüp kırılabilecek cam eşyalarınızı erişemeyecek hale getirin, 2-3 aylıkken kabloları ısırma davranışı çok oluyor, kabloları saklayın. Ortalıkta ip bırakmayın, boynuna dolanabilir. Yutabileceği büyüklükte herhangi birşeyi etrafta bırakmayın. Bunlara dikkat etmeniz yeter. Günde 16-18 saat uyuyorlar, gündüz çok fazla sıkılmazlar merak etmeyin. Oyuncakları ve tırmanma evi olursa siz yokken de iyi vakit geçirir.

EZK
EZK

111866

Önüne fazla mama ve su koyduğunuz taktirde hiç bi sorun teşkil etmez. Yalnız güvenliği açısından eşyalar kosunda daha dikkatli olmanız lazım.

EZK
EZK

111866

Rica ederim.

mimimomo
mimimomo

12335

anne sutunden kesildigi zaman (ki zaten yaklasik 2 - 2,5 aylik iken mumkun oluyor) alirsaniz, mama yeme - tuvalet aliskanligi edinmesi cok hizli oluyor ve zaten en guzel ve en tatli zamanlari da bu donemler :) atlama - ziplama aktiviteleri 3/4 ayliktan itibaren artiyor. genelde uyuyolar misil misil : ) kircak - dokcek - seyler olmadigi surece kormaniza gerek yok (kettle falan varsa fisten cekin, kazara pati atar falan, aman diyim!.... : ) ) soylemeye gerek yok ama, merak en buyuk dert. yere kazara dusen/dokulen seylere de dikkat etmelisiniz : )

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

Mamasını ve suyunu bol bol koyarsanız bir sorun olmaz. Hem yalnız kalmayı öğrenmiş olur. Siz yeter ki ona tuvaletini mamasını suyunu verin. Ayrıca evde bir oyun olanı kazandırabilirseniz sıkılmamış olur :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 525 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR