6 Sylık Şivava Evdeki Babaya Hırlama Havlama Odaya Sokmama

SenanurKsl
SenanurKsl

115163 Puan

Arkadaşalr daha önce de yazmıştım arkadaşımın köpeği 6 aylık şivava erkek. 1 hafta önce sahiplenildi . Odasında kaldığı arkadaşım ve onun kardeşine tamamen alıştı sahiplendi onları görünce çok mutlu oluyor sevdiriyor oyun oynuyor. Fakat arkadaşımın babasına kesinlikle alışamadı adamın ayak sesini vya kapı sesini bile duyar duymaz havlmaya başlıyor. Herşeyi denediler bu süreçte ödül maması da vermeye çalıştı çok açken yemeğini de o koydu ama yok . Hayvan bi türlü adama alışamıyor hatta adam odanın önünden geçmeye korkar oldum piskolojim bozuldu diyor. Köpekleir çok seven bir adam gerçekten oynamak sevmekistiypr. Aciken alıştırılması lazıö çok fazla yöntem denediler ama nafile. Lütfen bilenler yardımcı olsun babasına nasıl alışacak bu köpek .

4 CEVAP

fuatonur
fuatonur

717

Aynı problemi eski ev arkadaşlarımla yaşamıştım. Ev arkadaşımın köpeğiydi yeni sahiplenmişti fakat köpek onu hiç sevmiyordu. Biz de şöyle bir şey yaptık ben hiç bir zaman mamasını vermedim uzun bir süre ilgi göstermedim arkadaşım ilgilendi mamasını o verdi. Biraz daha alışmaya başladı. Sonrasında evleri ayırdık o da köpeği başkasına sahiplendirdi fakat alışmaya başlamıştı yani.

Sarecansu
Sarecansu

12809

büyük ihtimalle onu birisine benzetiyor. yüzünü kokusunu.. bir travma geçirdi büyük ihtimal.alışma konusunda çok üstüne gitmeyin zaman tanıyın

SenanurKsl
SenanurKsl

115163

Teşekkürler cevabınız için. Neden sahiplendirmişti köpeği acaba? İnşallah bizimki de alışır ya :( arkadaşım eniltesine götürdü ilk defa tanıştışar köpüşle eniştesi çok sakin davrandı yavas yavas yaklastı sevdi ona hemen alıştı babasıda çok bozuluyor üzülüyor bu durıma :( Bi de annesi titiz çiş eğitiminde ama bazen odadan çıktığında dışarı yapıyor bu sefer evde hormurdanmalar başlıyor:( gerçekten köpeği babsına dedesine alıştırmak ve tuvalet eğitimini biran önce vermek istiyor korkuyoruz köpeği göndermek istiyceklerinden

SenanurKsl
SenanurKsl

115163

Bizim de bugün akşımıza geldi çünkü eski sahibi görüntü olarak babasının yaslarında biriymiş insanlara güven olmuyo belki de şiddet felan uyguladı . Kesin biley değil tabiki bilemiyoruz tam çok teşekkürler cevabınız için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 646 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR