Güçsüz Düşmüş Kediye Yavru Kedi Maması Mı Vermeli?

burlo
burlo

4578 Puan

annem sokakta patisi kırık yaralı kedi bulmuş. veterinerin teşhisine göre tutkallı fare kapanına kapanmış. kuyruk derisinin yarısı kalkmıs halde ve tüyleri çok kötü durumdaymış annem bulduğunda. tedavisi yapılıyor. ameliyat oldu. bugün tüyleri tıraş edilmiş. kediyi kuşadasındaki ablam sahiplenecek. kedinin yavru mu yetişkin mi olduğunu bilmiyorum. ataşehir belediyesi tarafından yapılıyor tedavi. 5-6aylık gibi duruyor fotoğrafta küçük. kesin değil ama yavru olup olmadığı. internetten mama siparişi vereceğim yavru maması mı almalıyım önerebileceğiniz mama markası var mı? ben kendi kedime N&D alıyorum ama profine de iyi bi marka profine mi almalıyım bu kediye? kedi gelmeden her seyi tam olmalı. kedi istanbulda. ben şu an istanbul da değilim. İstanbul a gidip kediyi alıp kuşadasına döneceğim.


9 CEVAP

satinalmayin
satinalmayin

9532

Derisi varda tüyü yok sanki kaşının üzerindede tüysüz bir yer var mantar olabilir düzgün bir tedavi lazım yaşlı bir kedi değil evet belli genç olduğu.Evet olabildiğince besleyici bir mama olmalı.Pek belediyelere güvenmeyin ucuz yollu tedavi ederler pek fazla eğilmezler iç dış parazitide ihmal etmeyin.
tebrik ederim geçmiş olsun.
tebrik ederim

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

Davranışınızdan dolayı tebrikler :) iyi bir tedavi süreci yaşaması gerekiyor eminim iyileşecektir. Garanti olsun bence yavru kedi maması alıp verin. En iyi içerikli ve besleyici mamalar onu daha hızlı iyileştirecektir.

burlo
burlo

4578

şu an farklı sehirde olduğum için basında olamıyorum belediyeye güvenmekten başka çarem yok. her gün arayıp bilgisini alıyorum. yanıma aldığımda özel veterinere götüreceğim. tavsiyeleriniz ve cevaplarınız için teşekkürler. kötü günlerden sonra güzel günler de görecek inşallah:)

izmir_pet
izmir_pet

127274

gercektn o kadar guzel birsey yapmissiniz kii. Tabiki yavru mamasi alin. Haslanmis tavuk gogsuyle birlikte verirseniz cok hizli toparlicaktir. Mamasini tavuk sulu vr sebzeli corbayla islatabilirsiniz. Yas mamadan daha yararli olur. İlave yag kullanmayin sadece. Cok gecmis olsunn

srplzngl
srplzngl

113865

yavru kedi mamasi alabilirsiniz tabii ama N&D'nin narli tavuklu yetiskin versiyonuyla yavru versiyonunun icerigi bir madde disinda tamamen ayni. o madde de metabolizma hizlandirici sart olmayan bir sey, bagisikliga buyuk bir etkisi olmaz.


https://www.youtube.com/watch?v=tOziHWOumeo
bu cok guzel bir bagisiklik guclendirici.
ilk seferinde cok kucuk bir miktar verip alerjik reaksiyon gostermediginden emin olduktan sonra karisimi gunluk 1 tatli ya da yemek kasigina oranlayip verebilirsiniz. zeytin yagini ve karabiberi cok cok az koydugunuza emin olduktan sonra cok faydasi olacaktir.


umarim bir an once daha iyi olur :)

Recai44
Recai44

10816

Yetişkin kedi maması da alabilirsiniz . Gerçekten çok güzel bir şey yapıyorsunuz. Sizin gibi insanların olması sokak kedileri için bizlere ümit veriyor.

burlo
burlo

4578

fotoğrafını attım kuyruğuna bakarsanız derisinin olmadığını göreceksiniz:(

Recai44
Recai44

10816

Yetişkin kedi maması da alabilirsiniz . Gerçekten çok güzel bir şey yapıyorsunuz. Sizin gibi insanların olması sokak kedileri için bizlere ümit veriyor.

burlo
burlo

4578

teşekkür ederim:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 702 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80162 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR