Ayran

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436 Puan

Oğluma kendi yaptığım kefir ve yoğurttan (bebek kaşığıyla) haftada 1er kaşıktan 2 kez veriyorum. Az bir miktar. Ayran yapıp verebilir miyim 1 küçük kaşık kdar zararlı olur mu? Bebek kaşığı tatlı kaşığı kadar bir şey. Oldukça az vermeye çalışıyorum ishal olmasın diye.

4 CEVAP

saganofe
saganofe

1923

Tuz katmadığınız sürece mayalanmış süt ürünleri zarar vermez. Ben de haftada bir kez yoğurdu sulandırıp veriyorum, her yoğurt yiyişimde beni izlemesine kıyamıyor insan :)

saganofe
saganofe

1923

Aynı şekilde beyaz peynir, lor peyniri, kaşar ve çiğ yumurta sarısı verebilirsiniz. Ama tuzlu köy peynirlerinden vermeyin, otlu peynir, keçi peyniri gibi.

EZK
EZK

111866

Bilgim yok. Hiç denemedim..

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Ben iki üç güne bir yğurt kefir veriyorum sizin dediğinizden daha fazla ama çok da değil. Bir değişme dahi olmuyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap