Spectrum 38 Kitten Kullananlar ?

Sarecansu
Sarecansu

12809 Puan

bu mamayı kullananlar yorum yapabilrimi. proplandan içerik olarak çok geride olmadığını sanıyorum pro planın sadece adı var kısa bir süreliğine bunu yemek zorunda kuzucuğum o sevdi sorun yok. ama kullanıp yarar yada zarar gören oldumu

10 CEVAP

doren07
doren07

2651

Kötü içerikli bir mama olsa dahi kısa vadeli tüketimde bir zarar oluşturmaz.

berke690
berke690

2721

ortalama bir mama öyle hemen bir kere vermekle zararı görülmeyebilir yemek zorundaysa sıkıntı yok yesin

izmir_pet
izmir_pet

127274

O kadar korkmayin biseycik olmaz. Bende olsam onceligi ameliyata verirdim. Zaten bir sureymis hic endise etmeye gerek yok. Kii cok cok daha kotu mamalar varken.. İciniz rahat olsun

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Aynı fiyata N&D de alabilirsiniz. Kalite ve içerik olarak daha iyi bence. Bende N&D kullanıyorum ve içerik açısından sorun yaşamadım.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Arasıra Proline adlı mamadan veriyorum. Böyle gidiyor.

Sarecansu
Sarecansu

12809

Haklısınız ama tanıdığım bir petşoptan aldım ücret vermedim bu opsiyonuda başka yer göstermez. o yüzden ordaki en kaliteli mama soectrum diye onu almak zorunda kaldım. yoksa proplanıda intenetten alıyordum yani. neyse laf aramızda bunu proplandan daha fazla sevdi zaten proplanda güzel bir mama değildi memnun kalırsam bitince spectrum tahılsız mamaya geçerim belkide hepinize teşekkür ederim çok :)

Sarecansu
Sarecansu

12809

iki seçeneğim vardı ya ona N&D tahılsız mama alacaktım ama 60 liraya kısırlaştırma ameliyatı yapan özel bir klinikte kısırlaşacaktı ya da normal kendi veterinerimizde 350 liraya kısırlaşıp bu mamayı yiyecekti bir süreliğine ilk seçeneğin riski daha fazla diye düşündüm hijyensizlik mikrop yada hastalık vb şeyler kapma durumundan. o yüzden elimizdeki bitene kadar yiyecek iki kilo aldım inşaAllah büyük bir sorun oluşturmaz:)

Sarecansu
Sarecansu

12809

...

Sarecansu
Sarecansu

12809

......

edasukur
edasukur

3594

Kaliteli mamalar arasına spectrum da giriyor fakat veteriner hekimimiz son zamanlar spectrumun da bozduğu duyduk demişti. Ama öyle olsa bile kısa vadeli kullanımda bir zararı dokunacagini sanmıyorum, içiniz rahat olsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 648 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80630 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR