Sizce Kedimin Cinsi Ne ? :)

Anket

Scotish Sraight
(4 oy)
British Shorthair
(9 oy)
Ankara Kedisi
(25 oy)
Toplam (38 oy)

Kedi Cinsinden Anlayaar Cevaba Buyurun :)


36 CEVAP

Alicveben
Alicveben

12941

İşkence etmediniz ama belki de sokakta işkence görecek bir kediyi kurtarabilirdiniz.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

@patibik acaba biz bu konuda tepki göstermesek kim gösterecek sorabilir miyim!? Petshoptan satın alırken barınakta öldürülen bir hayvanı kurtaramayacak olması bile utanç ve acı verici bence.

Eymentalay
Eymentalay

14974

Et yememek, başka bir din’e mensup olmak veya herhangi bir başka sebepten ötürü hayvanların kesilmesine üzülmek bir tercihtir saygı duyuyorum, ama kimse insanların ibadetine dil uzatamaz bu konu eleştiriye bile kapalıdır din hepimiz için hassas bir konu özellikle şu kurban bayramı vahşettir tarzı yazılar yazanlar vardı burda görmüştüm ama cevap bile vermek istememiştim tiksinmiştim hepsini kınıyorum

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Bir şey demiyorum. Kanun olarak bir canlıyı satmak yada satın almak yasaktır. Ayrıca sizi mal yerine koyup satsalar ne hissederdiniz? İşte onlarda canlı. Onların da duyguları var. Ben açıklamayı da kibarca yapmama rağmen bu yorumu almam biraz garip. Buradaki arkadaşların ne diyeceğini merakla bekliyorum. Keşke satın almasaydınız. Neyse ben tartışmayı uzatmak istemiyorum.

kedipatisii
kedipatisii

13236

Hayvanlar alınıp satılan bir varlık değil. Bizim kadar düşünebilen bir canlı olmadığı için onları kendi malımız gibi görmek yanlış bir şey. Eskiden insan ticareti yapıp satan tiplerde vardı şu an yapılsa bu hukuksal işlem bile uygulanır. Keşke aynı şey hayvanları satanlar içinde yapılsa. Üzgünüm bu benim düşüncem. Herkes aynı düşünmeyebilir ama saygı gerekiyor düşüncelere.

Recai44
Recai44

10816

Cinsini bilmiyorum ama kediniz çok güzelmiş. : )

Alicveben
Alicveben

12941

Ankara kedisi bence. Acayip minnoş manşallah :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

Minnoskoss gayet kibar bir uslupla uyarmis. Hani gidip de kavga etme tartisma gibi bi anlam goremedim ben. Malesef ki sizi yargilamiyorum ama inanin sahiplendirilemeyen ac susuz ölen,barinaklarda sokaklarda iskenceler gorenler var. Gozleri oyulanlar,kuyruklari kesilenler, cesitli iskencelere maruz kalanlar,patilerinden civilenenler,boynundan asilanlar varken neden satin aliyorsunuz demis arkadas. Size ozel dgl genel olarak soylemis. Bir kisi bir kisi bilinclendirme amacli. Mesela bi kez alinmis ama birdaha almassiniz saheplenirsiniz belki de. Lutfen kimse kotuye almasin

lokum_british
lokum_british

2409

Bu arada Palladium pet shopta hala camda sergileniyor kuzucuklar, bu konuda şikayette bulunacağım. Bimer'den siz de yazarsanız sevinirim.

izmir_pet
izmir_pet

127274

Cok tsk ederim cok guzel anlatmissimiz. Ben uzatmak istememistim ama iyi oldu. Ornek olarak bende kurbanda bile hayvanlarin kesilmesine asiri uzuluyorum ve kendim asla et yemem. Ama bu dinimizce farzsa elestiremeyiz. Ornek biri der ki ben bu dine inanmiyorum ve farkli bi dims mensubum. Herkese ssygimiz var. Ama farz olan biseyle kedi kppegi kiyaslamak cok alakasiz

kedipatisii
kedipatisii

13236

Kimse burada parayla satın alınan hayvanlara zulüm yapılıyor demiyor fakat bir canlıyı bir eşyayla bir tutup satmaya çalışmak vicdansızlıktır. Kendinizi bir canlının yerine koyun ve sizi sattıklarını düşünün. Üstünüzden kâr elde ettiklerini. Bu kâr elde etme isteği sürekli artacak ve sonunda boş yere bir sürü hayvan heba olacak. İnsanlar hayvanlar kadar masum değil. Siz belki çok iyi niyetlisiniz fakat bunun ticaretini yapan insanlar sizin kadar iyi niyetlimi acaba?

doren07
doren07

2651

Ankara kedisi genellikle burnu dışa dönük olur. beyaz british hiç görmedim, duymadım. kırma bir kedi orası kesin ama maşallah çok tatlı ömrü uzun olsun..

kedipatisii
kedipatisii

13236

Kırma bencede. Tam olarak ankara değil

patibik
patibik

584

Ya gerçekten çok ilginç bir site:) kedisinin cinsini soranı bile pişman etmeyi başarmışsınız. @SelcukKaravel Keşke sormasaydınız veterineriniz söylemiş zaten. Cevabınızı verin geçin ayrı bi konu açar veya özelden yazar uyarırsınız sürekli eleştiri yargı kınama... amacını aşan şeyler var bu sitede. Bir canlı edinmiş bu işkence gören bir hayvan gördüğünde de yardım etmeyeceği anlamına gelmez biraz sakin olun artık yeter...

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

@izmir_pet bende aynı şekilde düşünüyorum ama maalesef artık insanlar her şeyi yanlış anlamaya ve hemen savunmaya geçmeye programlanmışlar. Ne kadar söylesek de olmuyor işte ne yapacaksınız. Sanki boşa kürek çekiyormuşuz gibi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1902 Görüntüleme
  • 36 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR