Fib Ve Bağışıklık

Choqo
Choqo

695 Puan

Fible mücadelede 11. gündeyiz ve tam olarak dengeli yürümeyi başaramasada Tia felç durumunu nihayet atlattı, çiğneme yutma refleksine kavuştu ve kendi kendine yemek yemeye başladı bugün:) Raw diyete mecburi geçiş yaptık ve bağışıklık güçlendirecek her türlü doğal besin önerisine ihtiyacımız var.


40 CEVAP

Choqo
Choqo

695

Küçük parçalar halinde kesip buz kaplarında donduruyorum vermeden enaz 12 saat önce buzdolabının alt kısmında çözülmesi için bekletiyorum. Hastalığından dolayı şu an mecbur kaynar suda max. 3 dk haşlayıp veriyorum ama normalde oda sıcaklığına getirip direk verebilirsiniz.

Merhaba durumun ne kadar zor olduğunun farkındayım ama sizin gösterdiğiniz sevgi o kadar güzel bir tedavi yöntemi ki aslında.. Benim oğlum Atlas'ı da bu nedenden kaybettik. Onun ıslak fipi vardı, bağışıklığı çok düşüktü ve çok zayıftı. Zylexis aşı yaptırdım 3 doz şeklinde vuruluyor ve veterinerin söylediği günler kesin vurulması gerekiyor. Aşı Atlasa çok iyi geldi ve ben de sürekli onunla ilgilendim hep dua ettim benim önrümden al onunkine ver diye. 1 ayı aşkın yaşadı küçük oğlum ama bir gün kriz geçirmeye başladı minik vücudu zaten ikinciyi kaldıramadı :( Acil şifalar diliyorum güzel yavrunuza umarım tez vakitte iyileşir.

hantect
hantect

618

Bulut da dün ve bugün daha iyi gibiydi annemin örgü ipiyle oyun oynadı hatta biraz :) Ama hala kendisi kalkıp da yürümüyor biz kaldırıp yürütüyoruz egzersiz yapması için. İyi olacaklar ben eminim..

beautifulcat
beautifulcat

10837

lysine için neden olumsuz bir görüş belirtti acaba veterineriniz? farklı bir durum mu var?

Choqo
Choqo

695

@venusunpembepatileri çok teşekkür ederim. Sabah ilk işim immun44 e bakmak olacak.

Sarecansu
Sarecansu

12809

benim yüreğim kaldırmıyor artık yemin ederim.. rahat uyu kuzum Cennetin en güzel köşesinde ol hep mutlu ol..

Alicveben
Alicveben

12941

Malesif bu konuda hiçok bir bilgim yok. Umarım iyileşir bu minnoş...

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

Çok sevindirici maşallah :) inşallah bir an önce iyileşir. Besin değilde bir şurup önermek istiyorum biz bağışıklığımızı bu şurupla güçlendirdik. Eczanelerde satılıyor bebekler için normalde ama vet. tavsiyesi ile aldık ve inanılmaz bir güçlenme gözlemledik. Şurubun ismi, Nurse Harveys Imujet Şurup. İsterseniz bi deneyin. Tekrardan geçmiş olsun bir an önce eski sağlığına kavuşması dileğiyle

Choqo
Choqo

695

Teşekkür ederim:) düzenli olarak imuneks şurup veriyoruz bizde ama bugünkü kontrolünde veterinerimize soracam tavsiyenizi.

lokum_british
lokum_british

2409

Çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Raw diyeti nasıl yapıyorsunuz? Dondurup çözülmesini bekleyip falan mı veriyorsunuz? Biraz bilgi verebilir misiniz?

bskkrky
bskkrky

2762

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar sizede sabır ve güç kuvvet versin inşallah

Sarecansu
Sarecansu

12809

bu hastalık hakkında biraz bilgi verir misiniz? sizin kedinizde nasıl ortaya çıktı nasıl anladınız nasıl korunabilirz vs?

Choqo
Choqo

695

Kuruda işler çok karışık ve teşhiste geç kalınmaya yol açması olası ama genel olarak 3 günden uzun süren yüksek ateş, iştahsızlık, sürekli uyku hali, ön patilerde kayma, dengesizlik ve tüy yapısında bozulma sıklıkla görülen belirtiler.

hantect
hantect

618

Durumunun iyiye gitmesine çok sevindim, daha da iyi olacak umarım :)

Choqo
Choqo

695

Umarım öyle olur:) siz de durum nasıl ilerleme var mı?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2417 Görüntüleme
  • 40 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR