Köpeğim Kaşınıyor.

gizmygtr
gizmygtr

233 Puan

Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Köpeğim kaşınıyor. Önceden mamadan sanıyorduk mamamızı değiştirdik. Kaşınması azalmaya başladı fakat hâlâ ufak bir kaşıntı sorunumuz var. Bacağında ve kalçasında kapalı yaralar fark ettim. Veterinere götürdüğümde normaldir dış parazit zamanı geldi dedi. Bunun için ne yapabilirim ?

7 CEVAP

gizmygtr
gizmygtr

233

Parazit damlaları yapılmadan önce kaşınıyordu. Veterinerde pire vardır ondan kaşınıyordur dedi. Pire damlası yapıldıktan sonra açıkçası kaşınması devam etti bir süre. Veterine sağlıklı mı bir sorunumu var mı dediğimizde yok dedi. Eve gidince kaşındığı yerleri biraz inceledim yaralar vardı. Veteriner fark etmemiş bile ordan aldığım duyumlar sonrasında bir daha gitmeme kararı aldım.

aytekin
aytekin

442

Bizimde başımıza geldi. Egzema dedi doktorumuz. Ona göre tedavi yaptı. Yiyeceklerini deiştirdi. Şimdi gayet iyiyiz. Topkapı da fatih hayvan hastanesi.

izmir_pet
izmir_pet

127274

Yaralar ve dis parazit nr alaka anlamadim. Parazit varda kasimaktan da yara oldu?

izmir_pet
izmir_pet

127274

**kasimaktan mi"

izmir_pet
izmir_pet

127274

Bende o yuzden sordum kasimaktan mi diye. Boyle bisey soyluyosa kasiyarak yapmasi gerekiyo. Kasiyarak olmus yaralar mi? Alerji tarzi mi? Baska sebepleri mi var anlatmasi incelemesi lazimdi. Ama siz de yara oldugunu soylemediyssniz bilmddigindsn bakmamis demekki dikkat etmemis demekki. Birdaha gosterseydiniz keske

gizmygtr
gizmygtr

233

Bende hemen fark etmedim zaten diğer evcil hayvan sahibi arkadaşlarıma sordum. Onlarda ilaç etkisindendir dedi bizde normal karşıladık alerjiye düşündüm geçici süreli refleks maması kullandık 1 hafta kadar daha sonra N&D ye geçtik ishali de düzeldi acaba mantar mı var diye düşünüyorum.

Sancarduygu
Sancarduygu

286

Bizim de aynı sorun olmuştu. Önce mamadan sandım değiştirdik, sonra boynunda ve ön pati üstünde kapalı yaralar gördüm. Veterinerimize götürdüm kazıntı aldılar ve mantar başlangıcı dediler. Her gün baticonla temizlememi söylediler ve bir krem verdiler. Mamasında da değişiklik yaptık bu arada(Acana kullanmaya başladık) ve şu an hiçbir problem yok :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 766 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR