Hamile Kedi

NehirC
NehirC

2449 Puan

Herkese merhaba. Kedim 1 aylık hamile. Ne yapmam lazım? Nasıl bakmam lazım kedime? Şu an Acana mama kullanıyorum değiştireyim mi kalsın mı? Orijen'e geçebilirim belki. Hangi vitaminleri kullanayım ya da kullanmama gerek var mı? En iyi şekilde bakmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. :)

7 CEVAP

satinalmayin
satinalmayin

9532

öyle kalın bir farklılığa gerek yok şimdilik.Genelde yavru mamasına dönülür sona ayında ekstra bir şeyler verip midesini bozmayın kaş yapıyim derken...

NehirC
NehirC

2449

Acana'nın yavru maması yok sanırım. Orijen Cat & Kitten a geçmemi önerir misiniz?

NehirC
NehirC

2449

Bilen sorularımı cevaplarsa sevinirim. :)

dilekz
dilekz

3238

Ben doğum öncesi de doğumdan sonra da, yavrular büyüyüp anneyi kısırlaştırana kadar hem N&D kitten kullandım gayet de memnun kaldık sonra da kısırlaştırılmış olanına geçtik zaten, hepsinin sağlığı gayet yerinde.
Ne yazık ki bu işin zorlu kısmı kediler doğarken başlıyor. O yüzden çok kafaya takmayıp geri kalan bir ayı rahat rahat geçirmenizi tavsiye ediyorum. Kediler iki aylık olana kadar zaten fazlasıyla yorulacaksınız :)

Recai44
Recai44

10816

Bir değişiklik yapmanıza gerek yok . Sadece mamasını biraz fazla koyun yeter : )

Eysandudu
Eysandudu

161

Benim kedimde Doğum yaptı. Ben proplan yavru maması verdim. Ekstra olarak kalsiyum verdim. Bir kaç takviye daha verdim veteriner önerisiyle. Ve kedim sürekli aşerdi aynı insan gibi geçirdik gebeliğimizi farklı yiyecekler yemek istedi sürekli hiç yemediği şeyleri yerken gördüm ben vermediğim halde. Bende ona hep farklı şeyler yaptım ona zararlı olmayacak şekilde

Eysandudu
Eysandudu

161

5 şunu söyleyim kedim erken çiftleşti biraz bir yaşına girmemişti zorunda kalmıştım. 5 tane yavrumuz oldu hepsi de çok besili doğdu veterinerin de dediğine göre normale göre gayet büyük ve güçlülerdi. Sürekli besleme yapın İnan ihtiyacı ama zararlı şeylerden uzak tutun çünkü şu aşamada herşey yer olacak. O yüzden farklı besleme yöntemleri kullanın. Ve kesinlikle jiinnor mama kullanın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 716 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR