Yavru Köpeğim Benim Saatlerim Dahilinde Kendini Evde İdare Edebilir Mi?

EfeOzenn
EfeOzenn

686 Puan

Arkadaşlar bir lise öğrencisiyim ve bir yavru sahiplenmeye karar verdim. Ailemle birlikte aldığım bir karar ile Alman Çoban Köpeği almaya karar verdim. Fakat ebeveynlerim çalışıyor. Ve ben de yaklaşık 7 saat okuldayım. Saat 8 de çıkıyorum 16.30 gibi evde oluyorum. Sabah okula gidecekken yavrumun mamasını veririm suyunu koyarım. Ayrı bir odası olafqk zaten 10 metre karelik bir oda. Okuldan eve gelince de öğle mamasını veririm ve kesin olarak köpeğime 2-3 saatimi ayırabilirim gezdiririm. Bu arada apartmanda yaşayan bir insanım, apartmanda Alman Kurdu olur mu hiç derseniz de haklısınız fakat bütün egzersizlerini yaptıracağımdan kendime inanıyorum. Oynarım, gezdiririm, ilgilenirim kısaca yani. Bu şekilde bir düzen olur mu? Fikrinizi almak istedim arkadaşlar teşekkür ederim.

3 CEVAP

onurhhn
onurhhn

4050

Eve geldiğinde ona zaman ayırmalısın.

onurhhn
onurhhn

4050

Adı Alman çoban köpeği, yani sürülere çobanlık yapan koruyan çevik ve hareketli bir ırk. Apartmanda bakımı zor elbette ama imkansız değil ilgi gerektirir. Sahiplendiğin zaman yaşayacağın zorluklar olacaktır. Aileninde kesinlikle onayı olmalı bu konuda.

izmir_pet
izmir_pet

127274

Kopek bakimi kolaydir ama ilgi ve zaman gerekir. Gezdirmeniz gerekicek, yurumesi kosmasi gerekicek. Tuvalet isi zor olur. Kedi daha kolay olur sizin icin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 388 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR