Veterinerlerin Proplan, Royal Canin Ve Hills Israrı?

ayse1310
ayse1310

116459 Puan

Geçen günlerde yavru kedimin son aşısı için kontrole gittiğimizde kilosunu tarttık hangi mamayı kullandığını falan sordular kendileri ilk proplan vermişti ben de o zamanlar bilgi sahibi olmadığım için ne verdilerse onu almıştım fakat sonradan onu değiştirdim. Veterinerim de matisse kullanıyorum dediğimde hiçbişey demedi sadece sustu. İlk proplan kullanmıştık ama ben onu değiştirdim fiyat performans açısından beğenmediğim bir mama dediğimde ise bana proplan, Royal canin, hills bunlar iyi mamalar ve üst segment mamalardır dedi. Ağzım açık kaldı cidden. İnşallah içeriği için değil de fiyatına üst segment demiştir çünkü doğru fiyatları üst segment(!) içerik tırt.

5 CEVAP

ayse1310
ayse1310

116459

Tıpkı bazı doktorların ilaç firmaları ile anlaştığı gibi bunlar da mama firmaları ile anlaşıyorlar belli zaten.

izmir_pet
izmir_pet

127274

Brnim vetim de reflex'i onrriyo ama herkes biliyo en ucuz mama oldugunu. Sattiklsrini onerirler hep

ayse1310
ayse1310

116459

Tamam Royal canin'i biraz anlayabiliyorum kötü bir içeriği var diyemeyiz piyasadaki çoğu mamaya göre iyi fakat içeriğine göre fiyatı fazla o fiyata çok yakın bir fiyatla ondan çok daha iyi içerikli mamalar alınabiliyor nd gibi. Royal canin kötü diyemem ama fiyatı şişirilmiş bir mama derim açıkcası. Diğer ikisi çin de geçerli bu ama onların içerikleri daha da kötü royal'e göre.

izmir_pet
izmir_pet

127274

Ben veterinerlerin icerige baktigini dusunmuyorum. Zaten bu mamalar da hayvansal deneyler yapiyor. Bu yuzden kat kat igrenccc malesef kiii. Brncr vetlerin mama onrrilerini takmamak lazim:) kafa karisikligi sadece

ayse1310
ayse1310

116459

Aynen ben de "hayvanlar üzerinde deney yaptıkları için o mamaları asla almam zaten dünyanın en iyi içerikli mamaları haline gelseler de" dediğimde anladım deyip sustu zaten.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap