Kısırlaştırma Ameliyatından Sonra Birşey Yemiyor Ne Yapmalı

Milamm
Milamm

365 Puan

Kedim dün öğlen ameliyat oldu, bugün öğlen biraz su içti bir daha birşey yemedi su da içmedi. Tuvalet hiç yapmadı. bilinci açık,gözleri ile takip ediyor arada ortamı. arada yer değiştiriyor kalkıp az bir yer değiştirip hemen uyuyor dinlenmeden sürekli. Uzaklaşıyor bizden ne yapmalı yanına yaklaşmamızı istemiyor. Sizce ne yapmalı

7 CEVAP

EZK
EZK

111866

Oncelikle geçmiş olsun. Bu durum normal mi bilmiyorum. Cinsiyeti nedir? Az da olsa yemesi gerekir. Yaş mama verin kabiz olmaması gerekiyor.

BenQ
BenQ

2070

Ateşi var mı kontrol edin. Eğer ağzından koyu bir salya geliyorsa muhtemelen ateşi vardır ve midesi bulandığı için birşey yemiyordur. Yarında bu durum devam ederse bir kliniğe götürün serum ve antibiyotik verirler rahatlar. Geçmiş olsun

Nagehan_86
Nagehan_86

303

Geçmiş olsun aynı durumu bende atlattım. İlk gün kedim kendine hiç gelememişti çok az su içip birazda yaş mama yiyebilmişti ki o da zar zor. İkinci gün zorla yedirmeye çalıştım ve kustu bir kaç kez, eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız panik yapmayın narkozun etkisinden bu şekilde kurtulabiliyorlarmış. Ona rahat bir alan yaratın ve çok fazla atlayıp zıplamasına izin vermeyin zira dikişleri patlayabilir ( benim kedimin başına geldi ). Sevdiği mamalardan verin özellikle yaş mamaya hiçbiri hayır diyemez fakat onuda fazla abartmayın. Durumunda bir ağırlaşma görürseniz mutlaka hekiminize başvurun ama şimdilik durumu normal gözüküyor. Tekrar geçmiş olsun, umarım bir an önce toparlanır.

Milamm
Milamm

365

Cevaplar için çok teşekkür ederim ama mila kızımı ameliyattan 3 gün sonra kaybettik. Durumunda iyileşme olmadı hekime götürdük. Serum bağlandı serum kana karışır karışmaz vefat etti. Üzerinden 6 ay geçti hala üzülüyorum. 1 ay önce sokaktan yavru kedi sahiplendim. Onu büyütüyorum.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

kaybetme sebebiniz neydi?

GULLUKAVAK
GULLUKAVAK

2092

Kısırlaştırma sonrasımı kaybettiniz nasıl yani

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Aman Allah im cok uzuldum ilk defa boyle birsey duyuuorum, anladigima gore anesteziyi cok fazla vermisler, normalde 2 3 saatte ayiliyorlar. Basiniz sagolsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 594 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR