Bana Bir Yardım Eli

Beyzanurtzlk
Beyzanurtzlk

6916 Puan

Arkadaşlar merhaba. Kedim ne kuru ne yaş mama yiyor her şeyi denedim olmadı. Ev yemeği yiyor. Tavuk ve yumurta çok tüy döktürtüyor. Ağzımızdan tomarla tüy çıkıyor. Bu dökülmenin önüne geçmek için bir yol yok mu? Ve artık burama kadar geldi. Her gün kıymalı etli yemek yapılamıyor. Sabah başlıyorum ne yedirsem ne yediirsem yumurta haşlıyorum artık tüy yutmaktan alerjim çok kötü durumda. Ben kedime ne yedirebilirim? Tüy sorunu nasıl çözülür?

7 CEVAP

gokceler
gokceler

3694

Benim annemlerde aynı durumdaydı,bi alıştı ev yemeğine hep et istio hep et.Annemde sadece mama koydu ,yemedi inat etti. En sonunda dayanamadı mama yemeğe başladı.Ama tüy konusunda bişey diyemicem oyle bi durum olmadı.Hatta yumurta sarısı tüylerin cok dökülmesini engeller diye biliyorum ben

aytekin
aytekin

442

Önce traş ettirin. Daha sonrada furminatör tarak kullanın. Bide vitamin takviyesi alın veteriner den.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Biliyorum hunharca gelecek ama ac birakmayi denediniz mi? Mecbur kalip yiyebilir.bir de yemedigi mamalarin icerigi ne? Et balik tavuk?

Beyzanurtzlk
Beyzanurtzlk

6916

aç bıraktım yemiyor kesinlikle. Eti açıp içine döşedim onu bile yemedi. Bana şu tüyleri azaltabilecek bir şey söyleyin nolur annem sonunda çıldırıp atacak...

Eysandudu
Eysandudu

161

Bende bir hata yapmıştım kedimi ilk aldığım zaman. Kendim besliyordum besin değerleri yüksek besinlerle mamalara güvenmiyordum. Sonra önünü alamadım mamaya başladım ilk etap yemedi ama ciğer suyu tavuk suyu gibi şeylere katıp alıştırdım. Onda da çok zorlandım suyunu içip bırakıyordu yumurta ve et yemek istiyordu. Pirinç lapası yapmaya başladım biraz ona alıştı mamaya öyle başlayabildik. Bir deneyin isterseniz. Bide tavuk kokuna duyarlılar mamayı ilk etap da tavuklu alın. Ben üç aya yakın Eyşana kaşıkla mama yedirdim. Mama alıştıktan sonra da ne verdiysem yemedi sadece yaladı.

arruna
arruna

595

furminatör tarak ve vmp vitamin hapı ile tüyleri cansız ve soluk kedim 1 haftada kendine geldi. tüyleri çok iyi vaziyette şu an, eğer sizde yoksa furminatör tarak alın kullanın.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Valla benim cins hanfendi yas mama parca etli aldim yemedi.blenderda cektim yemedi.oysaki dandik whiskasin pure etli mamasini bayilarak yiyo.15-20 tane royal canin elimde patliyodu ki simdi balikli yas mamayla etli royal canini blenderda cekip iteliyorum yiyo.veteriner bana onun icin ayri pisirmeyi goze aliyosaniz ev yemegi verin ama basa cikamazsiniz dedi.dun eşim biber dolmasinin icini verdi yogurtla deli gibi yedi.bide sacmasapan sütmisir yiyo manyak.yaninda yiyemiyoruz.
Ben buyumeden orijen cat&kitten a basladim cunki bu mama hakkinda cok fazla olumlu yorum vardi tuy konusunda.1 hafta oldu baslayali cok nadir tuy goruyorum sagda solda.5-6 saat yalandigi icin hepsini yutuyo olmasida muhtemel :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 441 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR