Lop Tuvalet Egitimi

LopSever
LopSever

1887 Puan

Lop tavsani tuvalet egitimi tirnak kesimi nasil yapilir

6 CEVAP

doren07
doren07

2651

Tavşanlar kendilerine bir nokta belirler ve daima oraya tuvaletini yaparlar sizinki nereye yapıyor? Kafesin içini 3 kat peletlerle doldurun işinize yarayacaktır. Eğer birden fazla noktaya yapıyorsa tek bir yere çekmek için yaptığı yerden numuneler alıp kafesteki peletin altına koyun kendisi kokusunu bulur eğer yavruysa alışması kolaydır.

LopSever
LopSever

1887

Aslinda cok tecrubeliyim bu konuda ismi ARAS BULUT benle yatiio kerata tabi gerekli guvenlik onlemini aldiktan sonra koltuk altima sokuluyo sicacik yatioz o uyurken ben uyumuyorum izliyorum seviyorum keratayi tuvalet egitiminde ise kucuk abdestinden 1 damla yeter oraya gider bazen sasiriyo dışarı yapinca gozume bakio bende utanmionmu kocaman adam oldun disari yapion diom aliom opuyom keratayi cocum gibi oldu birlikte yasayip gidiok en korktum 6 7 yil sonraki o tiz ciglik naparim bilmiom o zaman simdiden hepinize tesekkur ederim ve 1 lop yada cüce lop sahiplenebilirim bu arada petlebi de herkes ailem gibi oldu 3 gun once tanistim petlebiyle herkese selamlar jalin saglicakla ...

doren07
doren07

2651

Çok heyecanlı hayvanlardır o yüzden tuvaletini bazen şaşırabilir. diğer dışkıyı zaten ellerinizle topluyorsunuzdur minik kuru çıkar asla kokmaz leblebi gibi birşey :D koşarken zıplarken oynarken otururken bile pıt pıt çıkarırlar dışkılarını :D Bakımı kolay parazitlere çok dikkat edin ben geçen yıl parazit yüzünden kaybettim tavşanımı.

LopSever
LopSever

1887

Normalde kuru toplar halinde cikar nokta gibi tertemiz hayvanlardir hele o sevincten binky olur ya saga giderken aniden sola gidio sevincten yuzumu yaliyo Bulut a bakiom kafama cikmaya calisiyo bende aliom bak birader diom cok tatli olabilirsin fakat bu tepemize cikacagin anlamina mi gelir? diom cevap evet cikio tepeme cikariom hayir diyemiom

doren07
doren07

2651

Hassas hayvanlar sürekli sevgi ister ilgisiz kalınca intihar moduna girerler. Ne güzel sizi benimsemiş mutluluklar dilerim bulutla :)

LopSever
LopSever

1887

Cok sagolasiniz bitirim ikili olduk Bulutumla.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 695 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR