Brit Care??

Cakiland
Cakiland

1637 Puan

Artık başınızın etini yedim farkındayım, ama bir de şu sorumu cevaplarsanız çok mutlu olurum. Köpeğim hamilelik döneminde ve gerçekten mamasını hatrı sayılır derecede az yiyor. Mama harici şeyleri yediği için mamasının tadını beğenmediğini düşünüyorum. Çok fazla mama değiştirdim, en son N&D'de karar kılmıştım fakat onu ds yemeyi bırakınca şimdilik yeme garantili kalitesiz bir mama aldım 1kg. Onu bitirmesini bile beklemeden Brit Care almayı düşünüyorum. Bazı pet sahiplerinin yorumlarına göre benimki gibi mama sevmeyen yavrular bu mamayı iştahla yiyormuş. Burada da Brit Care kullanan pet sahiplerinden bilgiler almak istiyorum. Eğer cevaplarsanız şimdiden teşekkür ederim

3 CEVAP

lokum_british
lokum_british

2409

Ben britcare atlaspet internet sitesinden ücretsiz numune istedim, hemen geldi denettik ama sevmedi. N&D den de istemiştim, o da geldi ve bayıldı bu mamaya. Sipariş vermeden önce numune talebinde bulunun, beğenirse alırsınız.

kedipatisii
kedipatisii

13236

Brit care'yi benimkide yemedi. İki kilo almıştım boşa gitti hep. Köpeklerinkini bilemem ama kedilerinki çok sevilmiyor bence kediler tarafından. Sanabelle'nin köpek maması varsa bir bakın derim.

Cakiland
Cakiland

1637

Benimkinin mama seçiminden o kadar bıktım artık bunu da yemezse ne yaparım hiç bilmiyorum doğrusu:(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 577 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80630 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR