Arkadaşlar Tuvalet Eğiti Mi İçin En Uygun Yöntem Nedir 50 Günlük Golden

EmreCoskun
EmreCoskun

256 Puan

Tam olarak en hızı ve en basit şekilde nasıl öğrenir.

11 CEVAP

Simgeecc
Simgeecc

963

Merhaba ben köpeğime şöyle uyguluyorum.
Belirli saatlerde yemeğini veriyorum ve verdiğim saatten 25-30 dakika sonra tuvalet yerine götürüyorum ama sen dışarda yapmasini istiyorsan dışarı çıkart ve yapana kadar beklet veya gezdir. Kopekler çoğunlukla yaptiklari yerleri koklayıp yakın bir yere yaparlar yanı halıya bir kere işediyse yine oralara yaparlar. Oray'ı iyice silin sonrada sirkeyle silin sirke kokusu o kokuyu yok ediyor. Umarım yardımcı olur :)

izzy
izzy

11296

Simgeecc çok haklı. ..
Biz eğitime başladığımız zaman günde 5_6 kere en az indiriyorduk aşağı (dışarı) 1 hafta yetiyor eğitime her cis yaptiginda odullendirin sonra 4 e düşürdük simdi 3 kere yetiyor ve kesinlikle eve yapmiyor ama sabır birde dışarı veya eve yapınca çok keskin tepkiler vermeyin sevinirken bile fazla abartmayin bu sefer yanlış yaptiklarini sanip disari bile yapmiyorlar

izzy
izzy

11296

Birde büyük ırkları bilmiyorum ama 50 günlük küçük degil mi eğitim için bilemedim

Simgeecc
Simgeecc

963

Evet 50 günlük köpek icin cis egitimi daha cok erken gibi geliyor bana da yanı halıya yaptığında sakın kızmayın cunku o daha hic birşeyi anlamıyor :)

EmreCoskun
EmreCoskun

256

Eve gelir gelmez eğitmezsem sonradan sıkıntı olur diye düşündüm bence şimdi vermem lazım diye düşündüm

EmreCoskun
EmreCoskun

256

En hızlı ve en kolay olması lazım çalışıyorum akşama kadar yokum ailem yardımcı olucak bu onuda

zeynepozcan
zeynepozcan

2468

talaş ped gazete bunlarda kolay eğitim alır yapmasını istediğin yere çiş spreyi sık zamanla oraya yapmaya alışacaktır ama çişini yapması gereken yeri öğrenene kadar alanı kısıtla

endofbeauty
endofbeauty

934

Uyuduktan sonra, oynadiktan sonra, yemekten sonra ve genel olarak her bir Saat da. 1ayliksa iki saatda bir. 2 ayliksa 3 saatda bir. Oyle de devam ediyor. Sectiginiz yere yapiyorsa asiri doz da sevin onu. Ve yanlis yere yaparsa sesli hayir de tut onu disari cikart orda yapana kadar dur. Ilk baslarda tek tuvalet icin ciktim benimki Ile. Onu da ogreniyor. Hani disarda tuvaletimi yaparsam daha fazla cikariz diye. :)

Zmstf
Zmstf

690

50günlükde sen ona hic bir şey öğretemezsin 3aylikda eğitmeye başla

Yumak96
Yumak96

3143

Zaten söylenen soylenmiste biz balkonu ona adamistik önce tamamen yapmasını bekliyoduk yapar yapmaz hemen yemeğe atliyodu sonrada hemen uykuya böylelikle biz yatarkende rahat oluyorduk deneyebilirsin ;)

Eğitim eve geldiği an başlamalı. 50 günlükse kavraması uzun sürer ama geç başlamaktan iyidir. Oyun oynadıktan sonra uyandıktan sonra ve yemek yedikten sonra tuvalet ihtiyacı duyar köpekler. Yeri koklamaya başlayınca telaşlı telaşlı hemem tuvaletini yapmasını istediğin yere götür ve yanında bekle onun. Yaptığında ödül maması ver. Benim kızım 2 günde öğrendi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1466 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR