Kedi Kumu

EmineDuman
EmineDuman

2679 Puan

Merhaba,


ben oğlum için Akkum kullanıyorum ve aslında çok memnunum (hiç koku olmuyor :)).Tek sorun kumun eve yayılması,tuvaletin önüne bunu önlemek için özel paspas aldım ama çok da fazla işe yaramadı gibi.Benim sorum,başka ne yapabilirim kumun çok fazla dağılmaması için?
Sevgiler

7 CEVAP

kaanoclnn
kaanoclnn

743

Benzer sıkıntı yaşıyordum kumu eve çok dağıtıyordu benim kedi de ''Pet Style Comfort'' adlı kum kabından satın aldım 30 lira civarı bir fiyatı var ama çok memnunum 1 haftadır kullanıyorum en ufak bir dağılma olmadı kumda.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Bende bi tarafi yuksek bi tarafi alcak oval buyuk bi kum kabi aldim bunun onune gecmesi icin.alcak tarafta delikli bi ayak basma yeri var ve yuksek tarafini bilerek duvara dayadimki ordan cikamasin.yanlardan cikmasina engel olamiyorum tabi ama delikli olan yerden cikinca ayagina yapisanlari bi nebze orda dokuyo.ben toz kum silica beyaz tas kum hepsini denedim ama yine beyaz tas kuma donduk.cunki neticede biraz daha agir cok yapismiyo digerlerine nazaran

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Catidea elekli acik kum kabi olarak geciyo.benimkinin ici elekli degil. Patikolik.com da resmi var

izmir_pet
izmir_pet

127274

Bende yavruluk doneminde buyuk boy saklama kabi aldim. 32litreydi galiba. Hic abartmiyorum dagilma tamamen sona erdi. Cok rahat ettim. Suan 8aylik ve dsgitmiyor, saklama kabini mamasini fazla kumlarini esylarini falan koymak icin kullaniyorum. Normal tuvalete gecsem de saklama kabi olarak kullanabilirsiniz sonrasinda

EmineDuman
EmineDuman

2679

@gozdetemizel gördüm :) çok teşekkürler

ayse1310
ayse1310

116459

Kapalı tuvalete geçebilirsiniz. Ben kedim kumu kazarken direkt dışarı fırlattığı için mecbur geçmiştim çok çok minimuma indi şuan kum dağılması.

Ecerana
Ecerana

14974

Ayse1310 keşke bn de sizin ki gibi olumlu sonuç alabilseydim kapalı tuvalet aldım bu sefer kapağını açıp patileri ile kumun yarısını dışarı atıp öyle giriyor ve yapıyor tuvaletini. Hergün halıdan 1-2 lt kedi kumu topluyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 480 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80630 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR