Ucuz Ve Güzel Kedi Kumu Önerisi.

Sarecansu
Sarecansu

12809 Puan

Arkadaşlar merhaba normalde mırmır kullanıyorum yada akkum alıyorum. en yakınımdaki petşoptanda almak durumunda kaldığımda orda proline var onu alıyordum oda fena değil sayılır. dün yakınımdaki petşoptan proline alacaktım kalmamamış. mecburen diğer marka olan hiç almayı bile düşünmediğim Puffy maekasını almak zorunda kaldım :)) 5 litresi 10 tl idi eve geldim döktüm tek sorunu fazla tozutması ama ben o sorunuda çözdüm çünkü hemen hemen her kumda oluyor tozutma. temiz kumu dökünce tuvalet kapalıysa açın iyice kürekle karıştırın kalkan tozlarıda üfleyin uçup gidiyorlar zaten tabi camı açın :) bu kadar sonraki temizlemelerimmdede aynı şekilde karıştırıp üfledim şuan tozu kalmadı hiç. koku hapsetmeside gayet güzel aklınızda bulunsun diye yazayım dedim.


3 CEVAP

Sarecansu
Sarecansu

12809

almayın arkadaşlar çok kötü tozunu uçurmama rağmen yine tozutıyor kızım içinden koşarak kaçıyordu üstünü bile örtmeden hemen değiştirdim ve reflex sarı kum aldım klinik.

srfsnn17
srfsnn17

752

Ben de çok kum denedim bu fiyat bandında Sanicat de oldukça iyidir dediğiniz gibi bir kaç defa karıştırınca toz çıkması gibi bir durum kalmıyor

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Proline:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 444 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80663 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR